ELITTÁRS funkciók: Személyazonosság hitelesítése

férfi számítógép előtt ülve

Egy a Prémium tagság előnyei közül a személyazonosság hitelesítése, amely megmutatja partnerjelöltjeinek, hogy ellenőriztük a nevét, lakhelyét, valamint a születési idejét és fényképét is, így biztosítja őket arról, hogy valóban az, akinek mondja magát.

Kutatásaink azt mutatják, hogy tagjaink az őszinteséget tartják az egyik legfontosabb erénynek az online társkeresésnél. Az adatlap hitelesítéssel úgy érzik, hogy biztonságosan kapcsolatba léphetnek Önnel, egyszerűen szólva, az ellenőrzés után több üzenetet kaphat.

Érdekli, hogyan hitelesítjük személyazonosságát? Itt megtudhat mindent az adatlap hitelesítésről…

Hogyan működik az adatlap hitelesítés az ELITTÁRS oldalon?

A folyamatot olyan egyszerűvé tettük, amennyire csak lehetséges. Önnek elég egy másolatot (vagy egy jó minőségű fényképet) küldenie egy személyazonosságát igazoló fényképes dokumentum első és hátsó oldaláról ügyfélszolgálatunknak. Megfelelő dokumentum lehet az útlevele, jogosítványa, vagy más fényképes irata. A másolatot azonosító számával együtt e-mailben, vagy postai úton eljuttathatja munkatársainkhoz.

Az ELITTÁRS csapata az információkat 24 órán belül feldolgozza, és egy e-mailt küld, amikor a folyamat befejeződött. Miután hitelesítettük személyazonosságát, egy kis ikont adunk hozzá az adatlapjához. Személyes adatainak védelme kiemelten fontos számunkra, ezért garantáljuk, hogy az ellenőrzésre használt adatokat sosem jelentetjük meg, és nem mutatjuk meg más felhasználóknak.

Miért jó ez nekem?

Az adatlap hitelesítés legfontosabb előnye, hogy pozitív hatással van a partnerjelöltekre. A bizalom nagyon fontos bármely kapcsolatban, ezért jó, ha leendő társa már az első pillanattól kezdve megbizonyosodhat komoly szándékairól. Jó benyomást tehet rá a nyitottsgával, valamint a potenciális társ érdeklődését is jobban felkeltheti. Ezért úgy gondoljuk, hogyaz adatlap hitelesítés után több üzenetre is számíthat.

Mindezeken kívül a hitelesített adatlap ikon abban is segíthet, hogy megkülönböztesse magát a többi társkeresőtől: a hitelesítéssel azt mutatja meg partnerjelöltjeinek, hogy komolyan gondolja a társkeresést és valóban hosszú távra tervez. Így még egy okot ad partnerjelöltjeinek arra, hogy kapcsolatba lépjenek Önnel.

Nem ellenőrzik amúgy is az új tagok adatlapját?

Büszkék vagyunk arra, hogy a csapatunk minden egyes profilt manuálisan és automatizált szűrőkkel is ellenőriz. Ezzel biztosítjuk tagjaink online biztonságát és azt, hogy az új tagok is a valóban a tartós boldogságot keresik, és senki sem dédelget más, hátsólagos gondolatokat.

Az adatlapok ellenőrzése azonban nem ugyanaz mint a személyazonosság hitelesítése. A hitelesítés egy további biztonságot garantáló tényezőként segít, amikor partnerjelöltjével a személyes találkozást tervezi. Bizonyára Ön is szívesebben lép kapcsolatba olyasvalakivel, akinek hitelesítettük személyazonosságát..

Mi történik, ha nem szeretném, hogy hitelesítsék az adatlapomat?

Ha valamely oknál fogva nem szeretné hitelesíteni adatlapját, megteheti. Az ELITTÁRS Prémium tagság már magában véve jó esélyt biztosít arra, hogy megtalálja az Önhöz illő társat, és számos más kiváló funkció is segíti Önt ebben.

Úgy gondoljuk, hogy a hitelesítés nagyban hozzájárulhat a társkeresés sikeréhez, hiszen több partnerjelölt léphet Önnel kapcsolatba, ha azt látják, hogy valóban Ön áll az adatlap mögött. Hozza ki a legtöbbet az ELITTÁRS szolgáltatásából Ön is!

Amennyiben bármilyen kérdése merül fel a személyazonosság hitelesítésével vagy az ELITTÁRS bármely más funkciójával kapcsolatban, kérjük, keresse fel ügyfélszolgálatunk munkatársait, akik készségesen segítenek Önnek.