Hagyjon privát hozzászólást kedvenc profiljain!

társkereső nő

Az ELITTÁRS hisz abban, hogy a tartós, boldog kapcsolatok alappillére a jó kommunikáció. Ezért is hoztuk létre a „hozzászólás” funkciót a tagok adatlapjain. Ha olyan profilra akad, amely felkeltette érdeklődését, írhat egy személyes megjegyzést partnerjelöltje adatlapjára, és ezzel elkezdhetnek ismerkedni egymással.

Az ELITTÁRS profiljába való belépés után több lehetősége van arra, hogy kapcsolatot tarthasson a szimpatikus partnerjelöltjeivel. Minden tag küldhet mosolyt vagy kérdezhet valamit partnerjelöltjeitől. A Prémium tagsággal azonban közelebbről is megismerkedhet valakivel, amennyiben hozzászól a partnerjelölt adatlapjának azon bejegyzéséhez, amely felkeltette az érdeklődését.

Ebben a cikkben választ kaphat a profilokhoz fűzött hozzászólásokkal kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre.

Miért fűzzek megjegyzést a partnerjelöltjeim adatlapjához?

Az ELITTÁRS felhasználói gyakran részletesen írnak arról, kik is valójában, mi fontos nekik, és mire vágynak egy kapcsolatban. Ha olyan profilra talál, amely kifejezetten érdekli, mutassa ki hozzászólásával szimpátiáját.

Lehetséges, hogy ugyanazt a hobbit űzik, és Ön is szívesen megosztana hasonló élményeket partnerjelöltjével. Előfordulhat például, hogy mindketten szeretik a tudományos-fantasztikus regényeket, és meg szeretnék ismerni egymás kedvenc szerzőit. Esetleg látta, hogy partnerjelöltjének érdekes hobbija van, amiről többet szerete megtudni. Hozzászólása éppen ezt a célt szolgálja.

Hogyan szólhatok hozzá az adatlapokhoz?

Ha egy olyan részletet lát valaki profilján, amely megragadja az érdeklődését, csak kattintson a „Privát hozzászólás” gombra a jobb alsó sarokban, és töltse ki a megjelenő mezőt. A megjegyzése elküldése után mindketten értesítést kapnak e-mailben. Ön és a címzett bármikor elolvashatják a hozzászólást.

TUDJON MEG TÖBBET: Hogyan szólhatok hozzá partnerjelöltem profilképeihez?

Ki láthatja a hozzászólásaimat?

Az ELITTÁRS oldalnál a legmagasabb mércéknek kívánunk megfelelni az adatvédelem és biztonság tekintetében, ezért a hozzászólásokat csak a címzett és a feladó láthatják.

Mit tehetek, ha valaki offenzív vagy sértő hozzászólásokat hagy?

Csapatunk minden információt ellenőriz az adatlapokon annak érdekében, hogy a legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújthassuk. Az oldalunkon a maximális biztonság elérése érdekében minden, a kommunikációs folyamban megjelenő üzenetet archiválunk. Ha valaki olyan hozzászólást írt adatlapján, amely Ön szerint nem megfelelő, kérjük, lépjen kapcsolatba Ügyfélszolgálatunkkal, amint lehetséges. Miután jelentett egy hozzászólást, azt leellenőrizzük, és ha úgy találjuk, hogy tartalmuk sértő, eltávolítjuk a küldőt partnerjelöltjei közül és szükség esetén oldalunkról is.

Kezdje el a társkeresést! Regisztráljon az ELITTÁRS tagok közé és ismerje meg partnerjelöltjeit még ma!

ELITTÁRS regisztráció