Mutassa meg a „kedvelem” funkcióval, hogy valaki tetszik Önnek!

társkereső nő

Szeretné megmutatni partnerjelöltjének, hogy valami tetszik az adatlapján, de még nem kész üzenet írására? Esetleg felkeltette érdeklődését az illető fényképe? Vagy az irodalmi ízlését kedveli? A „kedvelem” funkcióval könnyedén a tudomására hozhatja mindezt. Így működik:

A „kedvelem” funkció használata

Szerencsére nem kell számítógépgurunak lennie, hogy megértse hogyan működik mindez. A „kedvelem” funkció nagyon sokban hasonlít a más közösségi oldalakon megszokottakhoz. A miénk azonban különbözik abban, hogy csak az ELITTÁRS Prémium tagjai láthatják, ha egy partnerjelölt kedvelt valamit az adatlapjukon.

Az ELITTÁRS szolgáltatását a társkeresés igényes megközelítése teszi különlegessé. Időnk és energiánk nagy részét a társkeresési algoritmusunk tökéletesítésével töltjük.

A regisztráció során egy átfogó személyiségtesztet kell kitöltenie, amely közelebb hoz minket randevúzási szokásai megismeréséhez. Ennek eredménye lehetővé teszi, hogy naponta 3-7 minőségi partnerjelöltet találjunk az Ön számára.

Miért ne használná a „kedvelem” funkciót is egy szimpatikus partnerjelölttel való kapcsolatfelvételre?

„Kedvelem” funkciónk nem is lehetne egyszerűbb, csak egyetlen kattintás! Minden profilkép és adatlapi bejegyzés alatt megtalálja a „kedvelem” gombot. A klikkeléssel kifejezheti, hogy tetszik az információ vagy kép, amelyet a másik felhasználó megjelentetett. Ha „kedvel” valamit partnerjelöltjei oldalán, akkor értesítést kapnak róla, hogy Ön érdeklődik irántuk.

Kedvelhető vagyok?

Fontos tudni, hogy ez a funkció kétirányú. Ahogyan Ön is kedvelhet bizonyos információkat mások adatlapján, ők is ugyanezt tehetik az Ön adatlapján. A kedvelésekről értesítést küldünk, amelynek elolvasása után megnézheti, ki és mit talált érdekesnek a profilján.

Rendkívül egyszerű megtekinteni, ki kattintott a „kedvelem” gombra. Például ha a profilképe alatt megjelenik egy üzenetet, miszerint 5 ember kedvelte a fotóját, a számra kattintva (ebben az esetben az ötösre), megnézheti a felhasználó nevét, korát és tartózkodási helyét is, emellett gyorsan elérheti az illető adatlapját is a „Megtekintés” gombra kattintva.

Nem-nyilvános kedvelések

A félreértések elkerülése végett fontosnak tartjuk elmondani, hogy az ELITTÁRS „kedvelem” funkciója csak az oldalon belül működik, semmilyen más közösségi hálózattal nem áll kapcsolatban. Ha kedvel valamit egy partnerjelöltje adatlapján, azt csak az ELITTÁRS oldalon és csak a partnerjelöltje tudja megtekinteni, semmi köze nincs a Facebookhoz vagy más hasonló szolgáltatáshoz.

Ha további kérdése lenne, vagy valamilyen technikai jellegű gondja adódna, csapatunkat itt érheti el.