Kép hozzászólás – mondjon valami személyeset!

nő számítógéppel

Az online társkeresésnél nagy szerepe van a vizuális tartalmaknak, ezért is kell nagy hangsúlyt fektetni a megfelelő fényképek kiválasztására. Gyakran a profilkép lehet az a tényező, amely alapján eldönti, hogy kapcsolatba lép-e egy partnerjelölttel. A „hozzászólás” funkcióval tudja legegyszerűbben közölni, miért keltette fel a fotó és ezzel az adatlap tulajdonosa az érdeklődését.

Mondja el valakinek hozzászólásával, hogy nagyon fotogénnek találja!

Az átfogó személyiségtesztünk kitöltése és adatlapja összeeállítása után intelligens társkereső módszerünk naponta átlagosan 3-7 partnert ajánl Önnek. Amikor már jobban ismeri az ELITTÁRS működését, a legelső dolog, amire felfigyel, valószínűleg partnerjelöltje profilképe lesz. Ez egy létfontosságú mozzanata az online táskeresésnek, hiszen itt dől el, vonzónak találja-e az illetőt.

TUDJON MEG TÖBBET: Tudjon meg többet arról, hogy miért az ELITTÁRS Magyarország vezető társkereső oldala az idősebb generáció számára is.

Hasonlóan a „kedvelem” funkciónkhoz, nagyon egyszerűvé tettük, hogy más Prémium tagok profilképeihez megjegyzést fűzhessen. Úgy gondoljuk, ez egy kiváló lehetőség arra, hogy röviden és tömören fejezze ki magát, illetve egy jó mód lehet a kapcsolatfelvételre, ha úgy érzi, még nem kész hosszabb beszélgetésekre. Ha nem fél a mélyvíztől, olvassa el szakértőink tanácsait az első üzenetről!

kép hozzászólást író férfi

Hogyan működik?

Ha egy partnerjelöltje fotójához hozzá szeretne szólni, a következőt kell tennie:

1 Először is válassza ki a képet, amely elnyerte a tetszését.

2 Ezután kattintson a kép alján található „hozzászólás” gombra, amely egy szöveges mezőt nyit meg.

3 Találjon ki egy érdekes megjegyzést vagy kérdést, és kezdjen el írni!

4 A hozzászólása elküldése után mindketten értesítést kapnak emailben. A partnerjelöltje bármikor elolvashatja a hozzászólását.

TUDJON MEG TÖBBET: Tudjon meg többet arról, hogyan lehet segítségére az ELITTÁRS társkereső appja.

Mivel nagyon komolyan vesszük tagjaink magánszférját és biztonságát, úgy hoztuk létre ezt a funkciót, hogy a hozzászólások csak a küldő és a címzett számára legyenek láthatóak. A biztonságos társkeresés érdekében az üzeneteket a kommunikációs folyamban archiváljuk. A panaszokat nagyon komolyan vesszük, ha úgy érzi, hogy valaki nem megfelelően viselkedik, kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.

profilkép kiválasztása

Kép kiválasztása

Az ELITTÁRS tanácsadó magazinjában arra törekszünk, hogy az interneten elérhető társkereséssel foglalkozó szakértői tanácsadó oldalak közül a legnaprakészebb információval szolgáljunk. Fontos számunkra, hogy Ön is megtalálja a társát szolgáltatásunk segítségével, ezért proaktívan állunk kérdései és kívánságai elé, így biztosítva azt, hogy azok teljesüljenek. Úgy érezzük, ennek fontos része az is, hogy megfelelő iránymutatást kapjon, amikor csak szüksége van rá.

A megnyerő társkeresési profil összeállítására vonatkozó információk mellett igyekszünk hasznos tanácsokkal is szolgálni többek között arról, hogy hogyan érdemes az adatlapon szereplő szövegeket megfogalmazni, és hogyan érdemes a lehető legjobb képet kiválasztani profilképnek. Adatlapjához maximum 24 képet tud feltölteni, ezért érdemes arról megbizonoysodnia, hogy valóban ezek a legmegfelelőbbek. Fontos például, hogy a képek jó minőségűek, elég nagy felbontásúak legyenek és ne pixeles képet állítson be profilképként.

Emellett bizonyosodjon meg arról, hogy a kiválasztott képek nem ütköznek felhasználási feltételeinkbe, nem offenzívek vagy túl merészek (amin semmi sem marad rejtve), mivel ezeket nem tudjuk megjelentetni. Ha nem biztos valamiben, kérjük, olvassa el iránymutatásainkat itt.