Én vagyok:
Kérjük, adja meg a nemét.
Kérjük, adjon meg egy érvényes e-mail címet!
Kérjük, adjon meg egy érvényes jelszót.
« Vissza az előző lépésre
Miért az ELITTÁRS?
%
52% nő, 48% férfi

A Prémium tagok között a nemek aránya közel azonos

100%
Hiteles adatlapok

A megbízhatóság érdekében minden adatlapot manuálisan ellenőrzünk

Az Önnek legmegfelelőbb társkereső kiválasztása: Miért az ELITTÁRS oldalt válassza?

miért válassza az ELITTÁRS oldalt?

A legmegfelelőbb társkereső kiválasztása a sikeres kapcsolathoz vezető út egyik legfontosabb lépése. Miért éppen az ELITTÁRS oldalt válassza? Azért, mert intelligens rendszerrel dolgozunk, valódi tagokkal rendelkezünk, és a legmagasabb elvárásoknak is megfelelünk a biztonság és ügyfélszolgálat terén, könnyebbé téve, hogy leendő leendő társát (és természetesen a szerelmet) minél hamarabb megtalálja. Próbálja ki még ma!boldog pár

Miért döntsön az ELITTÁRS mellett?

Ha online társkeresésben gondolkodik, biztosan Ön is felméri a társkeresők terepét, mielőtt választana.

Feltehetőleg Ön is gondolkodott már azon, „miért válasszam az ELITTÁRS oldalt?” Egyszerűen szólva, azért válasszon minket, mert tudjuk milyen az, amikor valaki többet vár a szerelemtől. Tudjuk, hogy csakúgy, mint a legtöbb magyar egyedülálló, Ön is olyan társat szeretne találni, akivel megértik egymást és hosszú távon is összeillenek, így tartós boldogságra találnak egymásban. Tudjuk azt is, hogy nem mindenkinek van ideje egy ilyen személy megtalálására. Ezért az ELITTÁRS oldalt úgy alakítottuk ki, hogy két módon segítsen az Ön számára tökéletes társ megtalálásában: egyik legfontosabb, hogy olyan partnerjelölteket ajánlunk Önnek és Önt is olyan tagoknak ajánljuk, akikkel személyiségük összeillik és megfelelnek egymás keresési feltételeinek, emellett pedig igyekszünk minél egyszerűbbé és logikusabbá tenni a társkeresési folyamatot az oldalon.

ELITTÁRS módszer

Regisztráljon most!

A társkereső, amely ténylegesen megtalálja a megfelelő kapcsolatokat

Hisszük, hogy a tartós, boldog párkapcsolat sikerének titka, hogy a pár tagjai összeillők legyenek, valamint életstílusuk, ambícióik is kompatibilisek legyenek.

Ezért intelligens társkeresési módszerünket úgy terveztük, hogy különböző tényezőket kombináljon. Az Ön által megadott lakhely, a távolság, amelyen belül leendő társát keresi, az egyéni keresési feltételek valamint a személyiségteszt eredményei alapján megállapított személyiségjellemzői mind befolyással vannak arra, kik lesznek a személyreszabott partnerjelöljei. Ezzel a módszerrel biztosítjuk Önt arról, hogy akiket partnerjelöltként ajánlunk, azokkal nagy valószínűséggel alkalmasak egy tartós, boldog párkapcsolat kialakítására, így Önöknek már csak arról kell dönteniük, hogy megvan-e a szikra kettejük között.

Egy oldal, amely megfelel az elvárásoknak

Megértjük, hogy válogatós, hiszen olyasvalakit keres, akivel hosszú távon lehet boldog. Az ELITTÁRS segít abban, hogy megtalálja azt a különleges személyt, aki ugyanolyan igényes párkapcsolatra vágyik, mint Ön. Az ELITTÁRS tagok többsége olyan diplomás egyedülálló, aki tartós kapcsolatot keres. Automatikusan szűrjük az inaktív felhasználókat, és eltávolítjuk tagjaink közül azokat, akikről úgy gondoljuk, komolytalan szándékkal regisztráltak az oldalra. Így biztosítjuk tagjaink számára, hogy azt tehessék, ami a legfontosabb: megtalálják a hozzájuk illő társat. Oldalunkat minden felületre, így mobilra és tabletre is optimizáltuk, így még utazás közben sem marad le semmiről.

Kész az Önnek megfelelő társkereső oldal kiválasztására? Kattintson a gombra a regisztrációhoz, vagy olvasson további információkat az ELITTÁRS oldalról!

Regisztráljon most!

Források:

1 ELITTÁRS felmérés 2014. szeptember