Az Önnek legmegfelelőbb társkereső kiválasztása: Miért az ELITTÁRS oldalt válassza?

A legmegfelelőbb társkereső kiválasztása a sikeres kapcsolathoz vezető út egyik legfontosabb lépése. Miért éppen az ELITTÁRS oldalt válassza? Azért, mert intelligens rendszerrel dolgozunk, valódi tagokkal rendelkezünk, és a legmagasabb elvárásoknak is megfelelünk a biztonság és ügyfélszolgálat terén, könnyebbé téve, hogy leendő leendő társát (és természetesen a szerelmet) minél hamarabb megtalálja. Próbálja ki még ma!
boldog pár

 

Miért döntsön az ELITTÁRS mellett?

Ha online társkeresésben gondolkodik, biztosan Ön is felméri a társkeresők terepét, mielőtt választana.

Feltehetőleg Ön is gondolkodott már azon, „miért válasszam az ELITTÁRS oldalt?” Egyszerűen szólva, azért válasszon minket, mert tudjuk milyen az, amikor valaki többet vár a szerelemtől. Tudjuk, hogy csakúgy, mint a legtöbb magyar egyedülálló, Ön is olyan társat szeretne találni, akivel megértik egymást és hosszú távon is összeillenek, így tartós boldogságra találnak egymásban. Tudjuk azt is, hogy nem mindenkinek van ideje egy ilyen személy megtalálására. Ezért az ELITTÁRS oldalt úgy alakítottuk ki, hogy két módon segítsen az Ön számára tökéletes társ megtalálásában: egyik legfontosabb, hogy olyan partnerjelölteket ajánlunk Önnek és Önt is olyan tagoknak ajánljuk, akikkel személyiségük összeillik és megfelelnek egymás keresési feltételeinek, emellett pedig igyekszünk minél egyszerűbbé és logikusabbá tenni a társkeresési folyamatot az oldalon.

ELITTÁRS módszer

 

Regisztráljon most!

 

A társkereső, amely ténylegesen megtalálja a megfelelő kapcsolatokat

Hisszük, hogy a tartós, boldog párkapcsolat sikerének titka, hogy a pár tagjai összeillők legyenek, valamint életstílusuk, ambícióik is kompatibilisek legyenek.

Ezért intelligens társkeresési módszerünket úgy terveztük, hogy különböző tényezőket kombináljon. Az Ön által megadott lakhely, a távolság, amelyen belül leendő társát keresi, az egyéni keresési feltételek valamint a személyiségteszt eredményei alapján megállapított személyiségjellemzői mind befolyással vannak arra, kik lesznek a személyreszabott partnerjelöljei. Ezzel a módszerrel biztosítjuk Önt arról, hogy akiket partnerjelöltként ajánlunk, azokkal nagy valószínűséggel alkalmasak egy tartós, boldog párkapcsolat kialakítására, így Önöknek már csak arról kell dönteniük, hogy megvan-e a szikra kettejük között.

Egy oldal, amely megfelel az elvárásoknak

Megértjük, hogy válogatós, hiszen olyasvalakit keres, akivel hosszú távon lehet boldog. Az ELITTÁRS segít abban, hogy megtalálja azt a különleges személyt, aki ugyanolyan igényes párkapcsolatra vágyik, mint Ön. Az ELITTÁRS tagok többsége olyan diplomás egyedülálló, aki tartós kapcsolatot keres. Automatikusan szűrjük az inaktív felhasználókat, és eltávolítjuk tagjaink közül azokat, akikről úgy gondoljuk, komolytalan szándékkal regisztráltak az oldalra. Így biztosítjuk tagjaink számára, hogy azt tehessék, ami a legfontosabb: megtalálják a hozzájuk illő társat. Oldalunkat minden felületre, így mobilra és tabletre is optimizáltuk, így még utazás közben sem marad le semmiről.

 

Kész az Önnek megfelelő társkereső oldal kiválasztására? Kattintson a gombra a regisztrációhoz, vagy olvasson további információkat az ELITTÁRS oldalról!

Regisztráljon most!

További tippek:

 • összeillő pár
  Egyedülállók egy hullámhosszon

  Az ELITTÁRS magyar tagjainak 99 százaléka hosszútávú kapcsolatra vágyik.1 Egy tartós kapcsolathoz olyan társra van szükség, akivel minden téren összeillenek. Ez azonban sokaknak sokféle dolgot jelenthet: vannak akik a vallást részesítik előnyben, mások a nemzetiséget, kort, stb. A közös pont, amire mindenki vágyik, hogy valóban hozzá illő társra találjon - ebben vagyunk mi a legjobbak.

  Ha az ELITTÁRS mellett dönt, akkor a valóban Önhöz illő partnerjelöltek közül válogathat, függetlenül attól, milyen személyiségjegyeket vagy életcélokat tart a legfontosabbnak. Emellett az Ön körülményeihez és elvárásaihoz igazítjuk tanácsainkatis, hogy a legjobbat hozhassuk ki az Ön helyzetéből. A gyermeküket egyedül nevelőktől az 50 feletti társkeresőkig mindenki segítséget kaphat nálunk.

 • szakértői tanácsokat olvasó nő
  Szakértői kapcsolati tanácsok

  Oldalunkon állandóan frissülő, kiváló minőségű tartalmakat, szakértői cikkeket osztunk meg, többek között a párkapcsolatok és társkeresés terén készült felmérések, tanulmányok eredményeiről. Bár a társkeresés tudománya távol áll az egzakt tudományoktól, mégis úgy gondoljuk, hogy a legújabb pszichológiai és viselkedéstudományi kutatási eredmények megismerése felhasználóink javára válik. Ezért számos terület szakértőivel konzultálunk annak érdekében, hogy exkluzív társkeresési tanácsokkal szolgálhassunk minden tagunk számára.

  Felhasználóink részt vehetnek saját kutatásinkban is. Állandó jelleggel anonim kérdőíveket készítünk, amelyekkel a magyarok társkeresési szokásait kívánjuk megfejteni, hogya valóban azokban a témákban tudjunk tanácsot adni tagjainknak, amely a legjobban érdekli a magyar egyedülállókat. Célunk, hogy minden tagunk megtalálja a hozzá illő társat és emellett olyan hasznos információkkal lássuk el az egyedülállókat, amelyek segítségével könnyebben elérhetik a hosszú távú céljaikat.

 • társkereső nő
  Támogató szolgáltatást nyújtunk

  Tisztában vagyunk azzal, hogy sok társkereső férfi és egyedülálló nő valószínűleg először próbálkozik online társkereséssel. Ezért csapatunkkal egyik legfontosabb feladatunknak tekintjük, hogy a lehető legtöbb ponton segítsük a társkeresőket. Többlépcsős társkereső módszert fejlesztettünk ki tagjainknak,  ügyfélszolgálatunk szakértő munkatársai pedig amellett, hogy készségesen válaszolnak a társkereséssel kapcsolatban felmerült kérdésekre, minden adatlapot manuálisan ellenőriznek.

  Ugyanilyen komolyan vesszük felhasználóink biztonságát és adatainak védelmét is. Személyes adatainak védelme a legfőbb prioritást élvezi, ezért minden érzékeny adatot titkosítunk, és nem osztunk meg harmadik személlyel. Tagjaink védelmében adatlap hitelesítést, manuális valamint automatikus profil ellenőrzést is végzünk, valamint SSL titkosítást és visszaélés-felderítő rendszereket is alkalmazunk oldalunk teljes felületén.