Én vagyok:
Kérjük, adja meg a nemét.
Kérjük, adjon meg egy érvényes e-mail címet!
Kérjük, adjon meg egy érvényes jelszót.
« Vissza az előző lépésre
ELITTÁRS tagok
%
52% nő, 48% férfi

A Prémium tagok között a nemek aránya közel azonos

100%
Hiteles adatlapok

A megbízhatóság érdekében minden adatlapot manuálisan ellenőrzünk

Kik használják az ELITTÁRS oldalt? Milyenek az ELITTÁRS tagok?

ELITTÁRS tagok

Azon gondolkodik, hogy csatlakozzon az ELITTÁRS tagok közé és kíváncsi rá, kikkel találkozhat? Megmutatjuk, hogy mi teszi tagjainkat egytől egyig csodálatossá, mi az, ami összeköti őket attól függetlenül, hogy Magyarország mely tájain élnek. Ha Ön is a tartós boldogságot keresi, jó helyen jár, olvasson tovább és csatlakozzon az ELITTÁRS tagok közé!ELITTÁRS tagok

Kik az ELITTÁRS tagok?

Az ELITTÁRS társkeresőt igen sokféle egyedülálló nő és egyedülálló férfi használja szerte Magyarországról. Azonban a tagok különbözősége mellett van néhány tényező, amiben nagyon is hasonlóak: a Prémium tagok kétharmada diplomás társkereső, általánosságban a tagok többsége relatíve jól szituált, 30-55 közötti egyedülálló. Oldalunkat olyan egyedülállók számára hoztuk létre, akik a tartós boldogságot keresik. Tagjainkban az a közös, hogy mindannyian hosszú távú párkapcsolatot keresnek attól függetlenül, hogy milyen korúak, honnan valóak és pontosan milyen társat keresnek.

Hogyan támogatjuk azt, hogy tagjaink megtalálják a szerelmet?

Tudjuk, hogy tagjaink aktívan keresik a szerelmet és a valóban hozzájuk illő társat. Ezért fókuszálunk arra, hogy tagjaink tartós kapcsolatra találjanak az oldalon.

Az ELITTÁRS társkereső élmény egy átfogó személyiségteszttel kezdődik, amely alapján megismerjük tagjainkat és megtudjuk, hogy milyen társra vágynak. A személyiségteszt kitöltését követően aktívan segítjük a tagokat abban, hogy a hozzájuk illő társat találják meg. A személyiségteszt eredményei és a keresési feltételek megadását követően személyre szabottan ajánlunk partnerjelölteket tagjainknak attól függően, hogy mik a személyes preferenciáik egy leendő társban és hol tartózkodnak Magyarországon.

ELITTÁRS regisztráció

Az egyedülálló szülőktől a keresztény társkeresőkön keresztül a fiataloktól az 50 feletti társkeresőkig minden tagunk a tartós boldogságot keresi. Az ELITTÁRS oldalnál azt a feladatot tűztük ki magunk elé, hogy szolgáltatásunk segítségével minden olyan egyedülálló megtalálja a hozzá illő társat, aki a komolyan gondolja a társkeresést és hosszú távú párkapcsolatot keres. Miért ne próbálná ki Ön is még ma?