Kik használják az ELITTÁRS oldalt? Milyenek az ELITTÁRS tagok?

Azon gondolkodik, hogy csatlakozzon az ELITTÁRS tagok közé és kíváncsi rá, kikkel találkozhat? Megmutatjuk, hogy mi teszi tagjainkat egytől egyig csodálatossá, mi az, ami összeköti őket attól függetlenül, hogy Magyarország mely tájain élnek. Ha Ön is a tartós boldogságot keresi, jó helyen jár, olvasson tovább és csatlakozzon az ELITTÁRS tagok közé!
ELITTÁRS tagok

Kik az ELITTÁRS tagok?

Az ELITTÁRS társkeresőt igen sokféle egyedülálló nő és egyedülálló férfi használja szerte Magyarországról. Azonban a tagok különbözősége mellett van néhány tényező, amiben nagyon is hasonlóak: a Prémium tagok kétharmada diplomás társkereső, általánosságban a tagok többsége relatíve jól szituált, 30-55 közötti egyedülálló. Oldalunkat olyan egyedülállók számára hoztuk létre, akik a tartós boldogságot keresik. Tagjainkban az a közös, hogy mindannyian hosszú távú párkapcsolatot keresnek attól függetlenül, hogy milyen korúak, honnan valóak és pontosan milyen társat keresnek.

Hogyan támogatjuk azt, hogy tagjaink megtalálják a szerelmet?

Tudjuk, hogy tagjaink aktívan keresik a szerelmet és a valóban hozzájuk illő társat. Ezért fókuszálunk arra, hogy tagjaink tartós kapcsolatra találjanak az oldalon.

Az ELITTÁRS társkereső élmény egy átfogó személyiségteszttel kezdődik, amely alapján megismerjük tagjainkat és megtudjuk, hogy milyen társra vágynak. A személyiségteszt kitöltését követően aktívan segítjük a tagokat abban, hogy a hozzájuk illő társat találják meg. A személyiségteszt eredményei és a keresési feltételek megadását követően személyre szabottan ajánlunk partnerjelölteket tagjainknak attól függően, hogy mik a személyes preferenciáik egy leendő társban és hol tartózkodnak Magyarországon.

ELITTÁRS regisztráció

Az egyedülálló szülőktől a keresztény társkeresőkön keresztül a fiataloktól az 50 feletti társkeresőkig minden tagunk a tartós boldogságot keresi. Az ELITTÁRS oldalnál azt a feladatot tűztük ki magunk elé, hogy szolgáltatásunk segítségével minden olyan egyedülálló megtalálja a hozzá illő társat, aki a komolyan gondolja a társkeresést és hosszú távú párkapcsolatot keres. Miért ne próbálná ki Ön is még ma?

További tippek:

 • diplomás társkeresők
  Diplomás társkeresők

  Az ELITTÁRS tagok többsége tanult, diplomás társkereső. A Prémium tagok kétharmada felsőfokú végzettséggel rendelkezik.

  Ez azt jelenti, hogy ha olyan egyedülállókat ismerne meg szívesen, akik értik, hogy mi a siker és az ambíció, jó helyen jár. Számos tagunk azért fordult az hozzánk, mert a sűrű hétköznapok, a professzionális életük mellett a társkeresésben is professzionális szolgáltatást szeretnének használni. Az ELITTÁRS csapatával nap mint nap azon dolgozunk, hogy oldalunk könnyedén használható és mobilra optimalizált legyen: így biztosítjuk, hogy akár út közben, vagy egy megbeszélésre várakozva is szakíthasson időt szerelmi életére.

 • összeillő partnerjelöltek
  Önhöz illő partnerjelöltek

  Hiszünk benne, hogy a társkeresés jó élmény is lehet. És abban is hiszünk, hogy nem kell felforgatnia az egész életét annak érdekében, hogy olyan társat találjon, amilyet csak szeretne! Tagjaink ezért pontos leírást adhatnak arról, hogy kire vágynak igazán.

  Ha például a vallás kifejezetten fontos Önnek, beállíthatja a keresési feltételek között, hogy katolikus, keresztény vagy más vallású társat keres. Ezen felül azt is megadhatja, hogy a vallás, mint tényező mennyire fontos Önnek. Ugyanígy számos másik tulajdonságot is megadhat, ami alapján megkeressük az Önhöz illő társat: legyen szó olyan komplex kérdésekről, mint, hogy szeretné-e, hogy leendő társa nyitott legyen a gyermekvállalásra olyan egyszerűekig, mint hogy dohányzó legyen-e partnerjelöltje. Ami fontos Önnek, fontos nekünk is.

 • biztonságos társkeresés
  Aktív, különleges tagok

  Az ELITTÁRS oldalnál azoknak a magyar egyedülállóknak nyújtunk szolgáltatást, akik őszinték és komolyan gondolják a társkeresést. Ezért tagjainknak azt ajánljuk, hogy legyenek aktívak az oldalon és kezdeményezzenek, mi pedig biztosítjuk a biztonságos párkeresés feltételeit és azt, hogy minden tagunk valódi társkereső.

  Hogyan tesszük ezt? Szakértő ügyfélszolgálatunk manuálisan ellenőrzi az új profilokat, ezzel támasztjuk alá minden tagunk hitelességét. Munkatársaink ezen felül eltávolítják az inaktív felhasználókat, így biztosítjuk, hogy az üzenetei olyan partnerjelöltekhez jussanak el, akik továbbra is komolyan gondolják azt, hogy meg szeretnék találni a tartós boldogságot. És ez csak az egyik módja annak, miként segítjük Önt abban, hogy valaki igazán különlegessel találkozzon.

  Próbálja ki Ön is még ma!