Elittárs nyári játék

Elittárs szerkesztőség 2014. július

 

A játékot technikai okoból lezártuk. Amennyiben kérdése merül fel, kérjük írjon ügyfélszolgálatunknak.

 

Nyári játék az Elittárs oldalon

Párban vagy páratlanul, a nyár Magyarországon csodaszép! Itthon is százféle romantikával vár a nyár. Gyönyörű történelmi városok, varázslatos természet, várak a hegytetőn, lágy dombok, kinek a Tisza-part, kinek a Balaton! Hosszú séták, holdfény, vízpart, lenge ruhák, mámoros hangulat…

Mutassa meg, hogy Önnek Magyarország miért romantikus nyáron! Örökítse meg egy fényképben, töltse fel a Facebook, Twitter vagy Google+ fiókjába, lássa el #ElittarsNyar14 címkével (csak a Facebookon @Elittárs címkével is) és nyerjen 3 hónapos Prémium tagságot!

 

Nyári Játék

Augusztus 20-án 2 nyertest is hirdetünk!

  • Legszebb fénykép:
    Kreativitás, művészi tehetség vagy a hely varázsa... Az Elittárs Csapata kiválasztja a legszebb képet és 3 hónapos Prémium tagsággal jutalmazza!
  • Közönségdíj:
    A legtöbbször megosztott és / vagy kedvelt kép készítője ugyancsak 3 hónapos Prémium tagságot nyer!

 

 

A játék menete

1. Töltsön fel a Facebook, Twitter vagy Google+ fiókjába egy olyan fényképet 2014. július 12. és augusztus 17. között, amely Önnek leginkább kifejezi, hogy Magyarország miért különlegesen romantikus a nyáron. A képek megosztásánál válassza a nyilvános opciót, hogy mindenki láthassa a fényképek hosszú sorát!

2. Lássa le a fényképet #ElittarsNyar14 címkével a képleírásban, valamint a Facebookon jelölje meg az Elittárs oldalát is a következő képpen: @Elittárs.

3. Kérjük, vegye figyelembe: Csak a résztvevő által és Magyarországon készített képpel tud a játékban nevezni. Szigorúan tilos meztelen és pornográf, továbbá testi, vagy szexuális erőszakot ábrázoló fényképek használata. Szintén nem megengedett a rasszista, embertelen, sértő, és a jó erkölccsel ellentétes fényképek, illetve reklámok és logók alkalmazása.

4. A játék 2 nyertesét augusztus 20-án hirdetjük ki, a következő 2 kategóriában:
Legszebb fénykép: Kreativitás, művészi tehetség vagy a hely varázsa... Az Elittárs Csapata kiválasztja a legszebb képet és Prémium tagsággal jutalmazza!
Közönségdíj: Az ízlések eltérőek. A legtöbbször megosztott és/ vagy kedvelt kép készítője ugyancsak 3 hónapos Prémium tagságot nyer!

5. A nyeremény 3 hónapos Prémium tagság. A nyeremény további fizetési kötelezettséggel nem jár.

 

Részletes játékszabály

A Játékos a Játékban való részvétellel maradéktalanul elfogadja a jelen Játékszabályzat feltételeit.

A részletes játészabályzat letöltéséhez kattintson ide.