Utazás egyedülállóknak– 4 tipp, milyen egy jó szingli utazás

szingli utazás

Igazán vágyik már arra, hogy kipihenje magát egy utazás alkalmával, de nincs kivel mennie? Számtalan lehetősége van, ha Ön is egyedülálló és utazni szeretne. Olvassa el 4 tippünket, milyen lehet egy élményekkel teli utazás egyedülállóknak!

Első és legfontosabb, hogy eldöntse, milyen típusú nyaralást szeretne. Szeretné igazán kipihenni magát nyugalomban vagy izgalmakkal teli kalandokra vágyik? Szeretne egy harmonikus utazást békében és csendben tölteni vagy inkább Önhöz hasonló egyedülállókkal csinálna valamit együtt? Számtalan féle és fajta szingli utazás létezik, olvassa el 4 tippünket és fedezze fel a azt a fajta üdülést, amely leginkább illeszkedik elképzeléseihez.

1 Aktív kikapcsolódás vagy néhány nap nyugalom és csönd?

Ha más, Önhöz hasonló egyedülállókkal utazna legszívesebben, egy aktív kikapcsolódás egyértelmű választásnak tűnhet. Egy 2013-as felmérésünk eredményei alapján az egyedülálló férfiak 46 százaléka és az egyedülálló nők 42 százaléka a természetben, kirándulással tölti legszívesebben a nyaralást.1 Az aktív életet élők számtalan szabadtéri program közül választhatnak: egy könnyed séta az erdőben, vitorlázás a Balatonon, egy biciklitúra vagy a hegymászás csak néhány a sok szingli utazás lehetősége közül.

A hegymászást túlzásnak tartja? Válasszon egy csendes, nyugalmas pihenést helyette. Egy tengerparti nyaralás, egy vidéki nyaralóban töltött hétvége, esetleg egy jóga központ ajánlata is Önnek való lehet, a lehetőségek tárháza végtelen.

2 Szingli utazás: tökéletes alkalom lehet ismerkedésre

Egy utazás egyedülállóknak tökéletes lehetőséget nyújthat arra, hogy kibővítse ismerőseinek körét. Attól függetlenül, hogy egyedül utazik vagy egy csoporttal, könnyebb beszélgetésbe kezdeni olyasvalakivel, akivel nem a megszokott környezetében találkozik. Ha egyedülállóként utazik és távol van a jól megszokott környezetétől, könnyebb kikapcsolódnia és elengednie magát, így több energiát tud a társasági életére szentelni. A fenti felmérés eredményeiből az is kiderült, hogy a nyaralni induló egyedülállók 96 százaléka szívesen kötne új ismeretségeket az utazás alatt és 99 százalékuk úgy érzi, hogy rájuk találhat a szerelem. A válaszadók 93 százaléka mondana igent egy románcra, a férfiak 63 százaléka és a nők fele pedig már volt, hogy nyári kalandba bonyolódott.

Legyen tehát nyitott és mozduljon ki minél többet az utazása alatt, nem fogja megbánni!

3 Utazás egyedülálló szülőknek és gyermekeiknekegyedülálló anya gyermekével

Egyedülálló szülő és nem szeretné feladni az utazást csak azért, mert gyermeke van? Megértjük! És nem is kell. Egy nyaralás során számos alkalom van arra, hogy kitüntetett figyelmet fordítson gyermekére, használja ki, hogy végre nem a megszokott környezetben, otthon vannak. Emellett számos hotel és szállás biztosít gyermekfelügyeletet és foglalkozásokat a kicsiknek, így Önnek ideje maradhat a nyugodt pihenésre is és a stressz-mentes napok élvezésére is, miközben akár más egyedülálló szülőkkel is megismerkedhet.

A tény, hogy az utazáson egyedülálló szülőként vesz rész gyermekével számos lehetőséget nyithat meg Ön előtt. Megismerkedhet egy szimpatikus szingli apával vagy egy egyedülálló anyával, akár gyermekeiken keresztül is, amely érdekes beszélgetések, a későbbiekben pedig talán még egy kapcsolat kiindulópontja is lehet.

4 Hétvégi utazás egyedülállóknak

Érdeklődik egy spontán utazás iránt? Talán ez lehet a legjobb lehetőség arra, hogy egyedülállóként vágjon bele egy kalandba! Ilyenkor tökéletes lehet egy új város felfedezése egy hétvége vagy egy hosszú hétvége alatt. Ha egyedül utazik, könnyedén dönthet, mit szeretne csinálni, melyik étteremben enne szívesen, mikor fagyizna, mikor ücsörögne egy padon vagy váltana aktív mozgásra. Nem kell kompromisszumokat kötnie senkivel, igazán azt teheti, amihez kedve van. Kérdezze meg önmagát, milyen az az utazás egyedülállóknak, amelyet a legszívesebben csinálna meg már most. Kipróbálta már milyen egyedül nyaralni? Sokan gondolják, hogy érdemes egyedül utazni. Még jobban megismerheti Önmagát és talán még nyitottabbá válik az új dolgok iránt.

Inkább utazási partnert keres? Regisztráljon még ma és talája meg azt a társat, akivel igazán összeillenek!