Társkereső Eger: találja meg a párját a környéken!

Ha ön is szeretné végre megtalálni az Igazit, nem kell tovább keresgélnie. Az ELITTÁRS Matching módszere ugyanis a hasonló gondolkodású egri társkeresőkkel ismerteti össze, akik ugyanúgy a hosszan tartó boldogságot keresik, mint Ön. Tagjaink többsége diplomás, igényes egyedülálló, akik a szerelmet keresik. Készen áll arra, hogy megtalálja az Önhöz illő társat? Csatlakozzon az ELITTÁRS tagjai közé és találja meg a párját már ma!
ELITTÁRS társkereső Eger

 

Társkereső Eger: szingli élet Egerben

Az egri borvidék központjaként Magyarország egyik legjelentősebb bortermelői közé tartozik a város, az egri bikavér pedig külföldön is az ismert bornak számít. Emellett Eger számos kulturális programlehetőséget kínál, tele van múzeummal, étteremmel és természeti csodával. Egy ilyen városban, ami ennyi mindent nyújt a lakosoknak, nem véletlen, hogy annyi társkereső Eger környéki szingli szeretné megtalálni azt a különleges személyt, akivel mindezeket a lehetőségeket élvezni tudja. Bizonyára Ön is tapasztalta, hogy bárokban, szórakozóhelyeken igen nehéz olyan kapcsolatra lelni, amely valóban hosszú távra szól. Ezért is fordul egyre több egri társkereső is az internetes társkereséshez.

 

ELITTÁRS társkereső Eger

 

Hogyan tud segíteni az ELITTÁRS a társkereső Egrieknek?

A dolgos hétköznapok és a már kialakult baráti körök igazán megnehezítik a társkereső Eger környéki szinglik ismerkedési lehetőségeit, ezért nem csoda, hogy egyre többen választják az online ismerkedős oldalakat, hogy rátaláljanak a szerelemre. Az ELITTÁRS biztonságos, megbízható hátteret nyújt minden olyan társkeresőnek, aki komolyan gondolja a társkeresést és hosszú távra keres társat. Más társkeresőkkel szemben az ELITTÁRS oldalnál tudjuk, hogy ahhoz, hogy megtalálja azt a társat, akivel valóban hosszú távon boldog lehet, nem elég, hogy hobbijaik és érdeklődési körük megegyezzen, hanem az is szükséges, hogy a céljaik, életmódjuk és a személyiségjegyeik is harmonizáljanak. Oldalunkon azonban nem kell órákon keresztül társkereső hirdetéseket böngésznie ahhoz, hogy megtalálja, ki illik Önhöz valójában. Átfogó személyiségtesztünknek köszönhetően az ELITTÁRS csak olyan partnerjelölteket ajánl, akik valóban illenek Önhöz, így növelve annak az esélyét, hogy minél előbb rátalál a szerelemre.

ELITTÁRS módszer

Randi ötletek társkereső Eger környékieknek

Ha már elkezdte a társkeresést Egerben és rátalált egy szimpatikus partnerjelöltre, ideje, hogy eldöntsék, mit csináljanak az első randevún! Egy olyan városban, amely tele van lehetőségekkel biztosan nem fog gondot okozni az első találkahely kiválasztása. Íme, néhány ötlet!

Regisztráljon ingyenesen és ismerje meg Eger társkeresőit!

 

Tippek

 • társkereső Eger
  Séta az Érsekkertben

  Ha első találkozásukat egy kiadós sétaként képzelik el, érdemes lehet az Érsekkertet választaniuk. A sétányokon, a patakparton sétálva könnyedén belevághatnak egymás megismerésébe. Ha séta közben elfáradnak, nyáron akár a fűbe is letelepedhetnek, egy őszi randi alkalmával pedig számtalan pad közül választhatnak, ahol a park szépségében gyönyörködve tovább folytathatják a beszélgetést.1

 • sütemény
  Várnegyed, Dobó tér, sütemény

  A várnegyedben akár egy sétajeggyel körbe nézhetnek, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra. A várból lefelé tartva gyorsan elérhetnek a Dobó térre, amely nyáron gyorsan megtelik és a folyamatos duruzsolás mellett mégis igazán meghitt pillanatokat élhetnek át itt. Ha pedig megéheztek, vagy épp hidegebb időben jutottak el az első randiig, a Kis Dobó téren számos étterembe betérhetnek melegedni, egy kávét, teát vagy vacsorát elfogyasztani.2 Ha édesszájúak, érdemes felkeresni a Marján, Boldizsár vagy Dobos cukrászdák egyikét, ahol egy kitűnő sütemény mellett beszélgethetnek tovább.

 • film randi
  Kultúra, programok

  Ha inkább kulturális programra, szervezett eseményekre vágynak, a város akkor is számtalan lehetőséget nyújt Eger társkeresőinek: koncertektől a vízilabda meccseken és kiállításokon keresztül a borkóstolókig minden pár megtalálhatja a számára legérdekesebb, ismerkedésre alkalmas időtöltést. Ezért is érdemes utána nézni az aktuális ajánlatoknak, így mindenképpen lehetőségük lesz olyasvalamit választani, amely mindkettejük elképzeléséhez passzol.3