Én vagyok:
Kérjük, adja meg a nemét.
Kérjük, adjon meg egy érvényes e-mail címet!
Kérjük, adjon meg egy érvényes jelszót.
« Vissza az előző lépésre
társkereső Kaposvár
%
52% nő, 48% férfi

A Prémium tagok között a nemek aránya közel azonos

100%
Hiteles adatlapok

A megbízhatóság érdekében minden adatlapot manuálisan ellenőrzünk

Társkereső Kaposvár: találjon szerelemre Kaposvárott vagy környékén

Társkereső Kaposvár

Kaposvár számtalan lehetőséget nyújt az egyedülállóknak is, azonban ki ne szeretné a különleges programokat inkább egy különleges társsal élvezni? Ha hosszú távon szeretné Kaposvár lehetőségeit egy társsal kihasználni és Ön is elgondolkodott már azon, hogy érdemes-e az online társkeresést választania, olvasson tovább és tudja meg, mit nyújt Önnek az ELITTÁRS!ELITTÁRS társkereső Kaposvár

Társkereső Kaposvár: egyedülálló élet a városban

Az emberek Kaposvárott is sokfélék, azonban egy valami nagy részükben közös, mégpedig a város kulturális életéért való rajongás. Annak ellenére azonban, hogy a városban több mint 27 ezer 20 év fölötti egyedülálló él1, nem könnyű megtalálni azt a társat, aki hasonló életvitelt folytat és ugyanolyan célokat szeretne elérni az életében, mint Ön. A szórakozóhelyeken és fesztiválokon való ismerkedés során nehézkes lehet kiszűrni az olyan kaposvári társkeresőket, akik valóban hosszú távú párkapcsolatot keresnek és illenek is Önhöz mind elvárásaik, mind személyiségük tekintetében. Ebben tud segíteni Önnek az ELITTÁRS, az oldal diplomás és igényes egyedülállói ugyanis mind komoly kapcsolatot keresnek.

A regisztráció során egy átfogó személyiségteszt kitöltésével az algoritmus megállapítja főbb személyiségjegyeit és olyan partnerjelölteket javasol Önnek, akikkel képesek lehetnek egy tartós kapcsolat kialakítására. A személyiségteszt kitöltését követően a keresési kritériumok megadásával tovább szűkítheti a potenciális társak listáját, így még jobban passzoló partnerjelölteket tudunk ajánlani Önnek. Könnyedén beállíthatja például, ha kifejezetten keresztény társkeresőkkel ismerkedne, vagy ha az Ön számára fontos, hogy társa ne dohányozzon, esetleg, hogy milyen távolságon belül keressen társat Önnek az algoritmusunk, például, ha csak társkereső Kaposvár környékieket vagy Somogy megyei egyedülállókat szeretne partnerjelöltjei között látni, azt is megteheti.

ELITTÁRS társkereső Kaposvár

Az ELITTÁRS egy további funkciója a „Mi lenne, ha…” funkció, amely olyan, akár naponta további húsz partnerjelöltet ajánl Önnek, akikkel nem felelnek meg tökéletesen egymás keresési feltételeinek, azonban személyiségük összeillik és képesek lehetnek egy hosszú távú kapcsolat kialakítására.

Társkereső Kaposvár: hol érdemes randizni Kaposvárott?

Ha egy partnerjelöltje felkeltette az érdeklődését, valamint a mosolyküldésen, az első pár levélváltáson túl vannak, érdemes megszervezni az első személyes találkozást. A város számtalan lehetőséget nyújt a társkereső Kaposvár környékieknek. Ha szeretik a kulturális programokat, élvezzék ki, hogy Kaposvárott szinte az év minden napján találhatnak kedvükre való fesztivált, felvonulást vagy színdarabot is. Az ilyen típusú programokat azonban inkább második randevúra ajánljuk, hiszen ekkor nem a beszélgetésé a fő terep.

Források:

1 http://www.ksh.hu/nepszamlalas/tablak_teruleti_14

2 http://www.desedakalanderdo.hu/terseg

3 http://74nullanulla.hu/cikkek/2015/10/19/a-nagy-kaposvari-kaveteszt-2.html