Én vagyok:
Kérjük, adja meg a nemét.
Kérjük, adjon meg egy érvényes e-mail címet!
Kérjük, adjon meg egy érvényes jelszót.
« Vissza az előző lépésre
Társkereső Miskolc
%
52% nő, 48% férfi

A Prémium tagok között a nemek aránya közel azonos

100%
Hiteles adatlapok

A megbízhatóság érdekében minden adatlapot manuálisan ellenőrzünk

Társkereső Miskolc: találja meg párját így!

Társkereső Miskolc

Az ELITTÁRS olyan egyedülállók számára jött létre, akik készen állnak arra, hogy megtalálják a hosszú távú boldogságot. Tagjaink diplomás, igényes egyedülállók és egy kérdésben biztosan mindannyian egyetértenek: szeretnének egy őszinte, tartós, boldog párkapcsolatot egy olyan társsal, akivel összeillenek. Ha készen áll arra, hogy megtalálja azt a különleges személyt, akit keres, csatlakozzon az ELITTÁRS oldal társkeresői közé!ELITTÁRS társkereső Miskolc

Társkereső Miskolc: egyedülálló életmód Miskolcon

Borsod-Abaúj Zemplén megyében csak Miskolcon 75 ezernél több húsz évesnél idősebb, magát egyedülállónak valló él, közel 20 ezren köztük válás következtében maradtak ismét egyedül és több mint 10 ezer egyedülálló szülő él gyermekével vagy gyermekeivel a városban.1 Magyarország negyedik legnagyobb városaként Miskolc nem csak az egyedülállók száma miatt nyújt számos lehetőséget az ismerkedésre, bővelkedik szórakozási, kulturális programok terén is. Azonban a társkeresés Miskolcon is nehézségekbe ütközhet, ha valóban azt az egy embert szeretné megtalálni, akivel a hosszan tartó boldogság várja. Egy hosszú munkanap után sokszor körülményesnek tűnik az ismerkedés, hiszen ilyenkor bizonyára, – mint megannyi miskolci szingli- Ön is leginkább a pihenésre vágyik. A bárokban, szórakozóhelyeken, illetve kávézókban való ismerkedés gyakran eredménytelen, ezért is választja egyre több társkereső Miskolc környékén is az internetes ismerkedést.

Társkeresés Miskolc környékén, az ELITTÁRS oldalon

Az online társkeresés egyre népszerűbbé válása többek között az olyan oldalaknak is köszönhető, mint az ELITTÁRS, amely biztonságos, megbízható megoldást nyújt az interneten való ismerkedésre. Ha olyasvalakit keres, aki csakúgy, mint Ön, komolyan gondolja a társkeresést és szeretné hosszú távon elkötelezni magát, jó helyen jár!

Az ELITTÁRS módszere a regisztráció során kitöltendő személyiségtesztre épül, amely alapján olyan partnerjelölteket ajánlunk Önnek, akikkel személyiségjegyeik alapján összeillenek, illetve megfelelnek egymás iránt támasztott követelményeknek. A keresett társ vallásától kezdve, dohányzási szokásain keresztül a lakhelyének távolságáig számos kritériumot beállíthat keresési feltételként. Így, ha kizárólag miskolci társkeresők érdeklik, csak a környékről ajánlunk Önnek egyedülállókat, hiszen célunk, hogy oldalunk tagjai megtalálják a hozzájuk illő, számukra tökéletes társat. Készen áll arra, hogy intelligens, vonzó és igényes miskolci társkeresőket ismerjen meg? Regisztráljon most és ismerje meg partnerjelöltjeit!

ELITTÁRS regisztráció

Miskolci randi tippek

Ha megismerkedett egy szimpatikus partnerjelölttel, természetes, hogy a következő kérdése az lesz: vajon hol találkozzunk először? Attól függően, hogy inkább szabadtéri vagy benti programot szeretnének, Miskolc és környéke bővelkedik randi lehetőségekben. Nyüzsgő bároktól, csendes kávézóktól és éttermektől a különböző kiállításokon át egészen a bobozásig, túrázásig szinte bármire van lehetőségük a térségben. Azonban attól függetlenül, hogy milyen program mellett döntenek, a legfontosabb, hogy a lehető legmegfelelőbb randevúpartnerrel töltsék. E különleges személy megtalálásában tud segíteni Önnek az ELITTÁRS.

ELITTÁRS társkereső Miksolc

Források:

1 KSH, 2011. Népszámlálás, Területi adatok: Borsod-Abaúj-Zemplén megye: http://www.ksh.hu/nepszamlalas/tablak_teruleti_05

2 https://www.hellomiskolc.hu/Lillafuredi-Pisztrangtelep

3 https://www.hellomiskolc.hu/Lillafuredi-fuggokert