Társkereső Szekszárd: találja meg a társát a borok városában!

A szekszárdiak tisztában vannak azzal, hogy Szekszárd fantasztikus hely, azok számára azonban, akik egyedülállóként laknak a városban vagy a környékén, hamar kiderül, hogy nem is olyan könnyű olyan társat találni, akivel együtt élvezhetik a város és a szekszárdi borvidék nyújtotta lehetőségeket. Ha Ön is társkereső Szekszárd környéki egyedülálló, nálunk jó helyen jár. Az ELITTÁRS oldalon ugyanis olyan egyedülállókkal ismerkedhet meg, akikkel valóban egy hullámhosszon vannak. Oldalunkat azért hoztuk létre, hogy azoknak az egyedülállóknak nyújtsunk lehetőséget a társtalálásra, akik komolyan gondolják a társkeresést és valóban hozzájuk illő társsal szeretnének egy tartós párkapcsolatot kialakítani. Csatlakozzon az ELITTÁRS társkereső Szekszárd környéki tagjai közé még ma és ismerje meg leendő társát a környékről vagy akár Magyarország egész területéről!
ELITTÁRS társkereső Szekszárd

Egyedülálló élet és társkeresés Szekszárdon

A város és környékének lakossága számos egyedülállót tartogat magában: megannyi olyan szekszárdi társkereső van, aki ugyanúgy, mint Ön, egy hozzáillő, igényes társat keres, aki hasonló dolgok iránt érdeklődik. Az ELITTÁRS oldalnál abban segítünk, hogy minden egyedülálló, aki ezt komolyan gondolja, megtalálja azt a társat, akivel közös az érdeklődési körük, valamint személyiségjegyeik alapján egy harmonikus kapcsolatot tudnak kialakítani.

Társkereső Szekszárd: ismerkedjen Önhöz illő környékbeli és szekszárdi társkeresőkkel

A társkereső, Szekszárd környékiek bizonyára azt mondják ilyenkor, hogy ezt könnyű mondani, megvalósítani azonban nem is olyan egyszerű, főleg, ha komoly kapcsolatot keresnek. A hajadonok és nőtlenek mellett sokan válás után vagy a társuk elvesztésének következtében lettek egyedülállók. Egyik esetben sem könnyű megtalálni azt a férfit vagy nőt, akivel harmonikus párkapcsolatot alakíthat ki. Tudjuk, hogy a sűrű hétköznapok és a programokkal teli hétvégék mellett kevés ideje marad a társkeresésre, ismerkedésre.

 

ELITTÁRS regisztráció

 

Miért válassza az ELITTÁRS társkeresőt szekszárdi egyedülállóként?

Oldalunkon a Prémium tagok kétharmada diplomás társkereső, így nagy eséllyel találhat olyan társkereső Szekszárd környékbeliekre, vagy más egyedülállókra az ország bármely tájáról, akik hasonló gondolkodásúak, mint Ön és ugyanúgy, egy igényes, hosszan tartó párkapcsolatot keresnek.

Hogyan működik az ELITTÁRS módszere?

Az ELITTÁRS oldalra történő regisztráció során minden tag egy átfogó személyiségtesztet tölt ki, amelyre adott válaszok alapján egy pszichológusok és matematikusok által kidolgozott modellel megállapítjuk a főbb személyiségjellemzőit. Ezt követően minden tag megadhatja azokat a főbb feltételeket, amelyek alapján társukat keresik. Ilyenek lehetnek többek között a földrajzi távolság, a dohányzási szokások, vagy a gyermekvállalásra való hajlandóság is. Ezek után egy okos algoritmus segítségével olyan partnerjelölteket ajánlunk tagjainknak, akik megfelelnek a keresési feltételeiknek, valamint személyiségük tekintetében összeillenek. Ezek után Önnek már csak azt kell eldöntenie, hogy felveszi-e a kapcsolatot partnerjelöltjével.

ELITTÁRS regisztráció

 

Szekszárdi randi tippek

Ha megismerkedett egy másik szimpatikus szekszárdi társkeresővel, felmerülhet a kérdés, hogy hová szervezzék az első randevújukat. Szekszárd és környéke érdekes lehetőségeket tartogat magában azok számára, akik itt szeretnének randevúzni. Ha Önnek is vannak tippjei a társkereső Szekszárd környékiek számára, ossza meg őket kommentben a cikk alatt!

Tippek

 • társkereső Szekszárd
  Szabadtéri program

  Ha mindketten szeretnek kirándulni, egy hangulatos sétával is egybeköthetik a randevút. A Szekszárdi-dombság egyik legmagasabb pontján, a Kék túra útvonala mentén található a Bati-kereszt kilátó. A belvárostól 4 km-re található, így egy könnyed séta keretében a Kék túra útvonalát követve lehet eljutni a kilátóig. Egy másik kiváló sétának adhat helyszínt a Gemenci-erdő, amelyre azonban több időt kell szánni, akár egy második randevú alkalmával.

 • társkereső Szekszárd
  Hangulatos vacsora randevú

  Ha egy hagyományosabb első randevút terveznek randevúpartnerével és egy vacsora melletti beszélgetéssel ismerkednének meg egymással mélyebben, személyesen.

  Az Optimus Étterem ugyan a város központjától kicsit kijjebb található, a Bodri Pincészethez tartozó étterem a szekszárdi borvidék kiváló borait kínálja a magyar konyha sokszínű ételeihez.

 • társkereső Szekszárd
  Kávézós randevú

  Ha egy lazább stílusú randevúra vágynak, érdemes lehet egy kellemes kávézót választaniuk. A szekszárdi Kávé Házát többször is az ország legjobb kávézójának választották, így ha kávékülönlegességeket kóstolnának egy tartalmas beszélgetés mellett, választhatják ezt a helyszínt.

  Ha pedig még nincs kivel randevúznia, de Ön is szeretné megtalálni társát:

  Regisztráljon most!