Társkereső Szolnok: találjon rá a szerelemre Szolnok környékén!

Szolnokon vagy környékén él és szeretné megtalálni a társát? Elege van a tiszavirág életű, komolytalan kapcsolatokból? Tökéletes helyen jár! Az ELITTÁRS társkereső szolnoki és környékbeli diplomás és igényes egyedülállóknak nyújt lehetőséget arra, hogy megismerjék a valóban hozzájuk illő társat, akivel hosszan tartó boldogságban élhetnek majd. Készen áll arra, hogy megismerje partnerjelöltjeit? Regisztráljon az ELITTÁRS tagjai közé és ismerje meg leendő társát már ma!
ELITTÁRS társkereső Szolnok

Társkeresés Szolnokon

Ugyan a város bővelkedik diplomás és igényes egyedülállókban, ennek ellenére sok társkereső Szolnok környékén is nehezen találja meg a hozzá illő társat. Mi teszi nehézkessé a társkeresést Szolnokon és más városokban? Leginkább a megfelelő tér hiánya, ahol olyan egyedülállókkal találkozhat, akik hasonlóan gondolkodnak az életről, ugyanúgy, mint Ön, hosszú távú kapcsolatot keresnek, valamint kettejük jövőbeli céljai is összeegyeztethetőek. Erre nyújt megoldást az ELITTÁRS.

Társkereső Szolnok: keresse a szerelmet online

Sok magyar egyedülálló dönt az internetes társkeresés mellett, így biztosítva, hogy hatékonyan és eredményesen találja meg azt a különleges személyt, akire vágyik. Az ELITTÁRS módszere azonban nem elégszik meg azzal, hogy csak a hasonló érdeklődési kör alapján ajánljon Önnek partnerjelölteket. Módszerünk különlegessége, hogy az Önnek felajánlott partnerjelöltek a kitöltött személyiségtesztre alapozva mind személyiségjegyeik, mind jövőbeli céljaik, a párkapcsolattal és a társsal kapcsolatos elvárásaik terén is illenek Önhöz. Így már csak azzal kell foglalkoznia, hogy a szimpatikus partnerjelölttel felvegye a kapcsolatot, majd kiderüljön, hogy megvan-e Önök között az a bizonyos kémia.

Csatlakozzon Ön is a szolnoki társkeresők közé!

Így működik az ELITTÁRS módszere:

ELITTÁRS módszer

Randi ötletek társkereső Szolnok környékieknek

Amennyiben pedig már megtalálta azt a partnerjelöltet, akivel készen állnak az első személyes találkozásra, hogy kiderítsék, ki tud-e alakulni egy hosszú távú, jól működő kapcsolat, nézzék meg ötleteinket a randevúval kapcsolatban és válasszák az Önökhöz leginkább illő programot!

https://www.elittars.hu/parkereso/tarskereso-szolnok

Tippek

 • társkereső Szolnok
  Kultúra

  Ha az első randevú alkalmára kulturális programot szerveznének, elmehetnek Rákóczifalvára és megtekinthetik a Macimúzeumot. Amennyiben inkább a város központjához közelebb szeretnének találkozni, és Szolnokot turista szemmel megtekinteni, nézzék meg a szabadtéri Repülőmúzeumot vagy a Szolnoki Művésztelep aktuális kiállításait. Ha az időjárás nem engedi a kinti programot, érdemes lehet ellátogatni valamelyik helyi múzeumba vagy a Tabáni Tájházba, amely ma skanzenként működik.

 • étel
  Étel, ital

  Ha a randevút hagyományosabb formában képzelik el és szívesebben töltik az első szemtől-szembe való beszélgetést egy jó kávé, sütemény vagy vacsora mellett, érdemes olyan helyet választani, ahol nyugodt környezetben ismerhetik meg egymást. Ha csak egy délutáni találkát szerveztek, talán nem újdonság, hogy a Zagyva cukrászda a nagy kedvencek közé tartozik a városban, valamint az Édes Titok cukrászdát is érdemes kipróbálni, ha még nem tették. Amennyiben második randi alkalmával találkoznak, vagy biztosak abban, hogy hosszabb randevú is jól sülhet el, igazán jó választás lehet a Liliomfi étterem vagy a Papsajt vendéglő, ahol kellemes környezetben finom ételek mellett ismerhetik meg egymást jobban.1

 • társkereső szolnok pár
  Séta, szabadtéri programok

  A város bővelkedik szabadtéri program lehetőségekben: sétálhatnak egyet a városban, át a Tiszavirág hídon, ha épp nyáron járnak erre, talán tanúi lehetnek a kérészek rajzásának is. Az eseményhez kapcsolódóan Szolnokon minden évben megrendezik a Tiszavirág Fesztivált is, ahol számos további programlehetőség közül választhatnak. Ősszel pedig várja Önöket Szolnok Napja, valamint a Gulyásfesztivál, míg télen a díszes Kossuth téri adventi forgatag színesíti a város mindennapjait.2