Társkereső Szombathely: találjon szerelemre a közelben!

Olyan szombathelyi társkereső egyedülállókkal ismerkedne, akikkel valóban el tudja majd képzelni, hogy a jövőben egy tartós kapcsolatot alakítsanak ki? Az ELITTÁRS oldalánál olyan partnerjelöltekkel ismertetjük össze, akikkel valóban összeillenek, így biztosítva jó alapot a leendő hosszú távú kapcsolatuknak. Csatlakozzon tagjaink közé már ma!
ELITTÁRS társkereső Szombathely

Társkereső Szombathely: ebben segít az ELITTÁRS

Ha elege van a sikertelen társkeresési módokból, a munkahelyi románcokból vagy abból, hogy egy tömött szórakozóhelyen a hiába vár az Igazira, és azon gondolkodott, hogy regisztrál egy online társkeresőre, dönteni azonban még nem tudott, az ELITTÁRS Önnek való lehet. Vegye kezébe jövőjének irányítását, csatlakozzon tagjaink közé és találjon társra! Csatlakozzon tagjaink közé még ma!

Amikor csatlakozik az ELITTÁRS társkereső Szombathely környéki tagjai közé, olyan egyedülállókat ajánlunk Önnek partnerjelöltként, akik csak úgy, mint Ön, a hosszan tartó szerelmet keresik és szeretnének egy valóban tartalmas kapcsolat iránt elköteleződni. Az ELITTÁRS módszerének sikere az átfogó személyiségteszten alapszik, amelyből fény derül személyiségének fő pontjaira és leendő társával kapcsolatos elvárásaira is. A teszt őszinte kitöltése biztosítja azt, hogy valóban olyan partnerjelölteket fog kapni, akikkel megfelelnek egymás elvárásainak, valamint személyiségük, életstílusuk és jövőbeli céljaik alapján képesek lehetnek egy tartós kapcsolat kialakítására.

Keresési feltételként többek között megadhatja, hogy milyen távolságra lakjon Öntől leendő társa, beállíthatja, hogy mit fogad el dohányzási szokásait illetően, illetve, milyen vallású társat keres, egyáltalán mennyire fontos Önnek a vallás. Az ELITTÁRS módszere ezzel leszűkíti a lehetséges társak számát, így Önnek nem kell órák hosszat más társkereső Szombathely környékiek adatlapjai között keresgélnie, elég azt megvizsgálnia, hogy megvan-e a szikra Ön és partnerjelöltje között.

ELITTÁRS regisztráció lépések

 

Mi lenne, ha… az Igazi egy kicsit eltérne attól, amilyennek elékpzelte?

Az ELITTÁRS módszere a pszichológia és matematika tudományán alapul. Keresési feltételeinek szűkítésével pedig a leginkább Önhöz illő egyedülállókat ajánljuk Önnek partnerjelöltként. Tudjuk, hogy sok szombathelyi társkeresőnek is határozott elképzelései vannak leendő társáról. De mi van ha az a különleges személy akire mindig is vágyott néhány évvel idősebb vagy fiatalabb annál, amit elképzelt, esetleg kicsit messzebb lakik, mint amennyit kényelmesen utazna? Ezért hoztuk létre az ELITTÁRS „Mi lenne, ha…” funkcióját, amely lehetővé teszi, hogy naponta akár további húsz potenciális partnerrel ismerkedhessen meg, akik személyiségi jegyeik alapján ugyanúgy illenek Önhöz, azonban keresési feltételeinek nem teljsen felelnek meg. Ahhoz, hogy ezt a funkciót használni tudja, kattintson egyszerűen partnerjelöltjei listája melletti oldalsó menüben található a „Mi lenne, ha…” gombra és adja meg az esélyt a váratlan szerelemnek is!

ELITTÁRS társkereső Szombathely

 

Társkereső Szombathely: hol érdemes találkozni?

Ha partnerjelöltjei közül valaki igazán felkeltette az érdeklődését, ideje az első személyes találkozó megbeszélésének. A társkereső szombathely környékieknek számos lehetőség áll rendelkezésükre a városban, azonban fontos, hogy olyan helyet válasszon vagy válasszanak az első randevú helyszínéül, amely mindkettőjüknek tetszik, valamint biztosan kényelmesen és jól fogják magukat érezni. Vessen egy pillantást a lenti helyszínekre, amelyeket a különböző dolgokat kedvelő környékbeli és szombathelyi társkeresők számára állítottunk össze, akár első, akár sokadik randi helyszín lehetőségekként.

Tippek

 • bicikliző pár
  Mozduljanak ki a szabadba!

  Ha szeretnek sétálni és az első pár találkozás egyikét a szabadlevegőn töltenék, járhatnak egyet a Szent István, a Gayer vagy akár a Brenner parkok egyikében, vagy a Kámoni Arborétumban is. 2015 augusztusa óta Szombathely „Zöld Szíve” is várja önöket, a már megújult Csónakázó tó és környéke is jó lehetőséget nyújthat az első, mély beszélgetést nyújtó randevúra. Ha körbesétálták a tavat, átmehetnek az ugyancsak gazdag növényvilággal rendelkező szigetre is, amelyet nyáron akár csónakkal vagy vízibiciklivel is megközelíthetnek.1

 • étel
  Ebéd vagy vacsora

  Ha randipartnerével inkább a kulináris élvezetekért rajonganak, érdemes lehet ellátogatniuk egy ebédre vagy vacsorára a Tóvendéglőbe, amely „újhullámos magyaros” ételekkel várja az odalátogatókat.2 Ha megfogadták előző tippünket és a Csónakázótó környékén sétáltak, akkor megpihenhetnek a Deck Bistroban, akár csak egy helyben pörkölt kávé erejéig.3

 • kávézó szombathely
  Kávé, tea, italok

  Ha nem biztosak abban, hogy meglesz a kémia, érdemes egy rövidebb randevúval kezdeni a személyes ismerkedést. Ilyenkor választhatnak egy kellemes kávézót vagy cukrászdát is. Ha még nem jártak Szombathelyen cukrászdában, érdemes kipróbálni a Mészáros, a Rózsa vagy a Claudia cukrászdák egyikét, ahol az édesszájúak sok féle süteményt megkóstolhatnak.