Én vagyok:
Kérjük, adja meg a nemét.
Kérjük, adjon meg egy érvényes e-mail címet!
Kérjük, adjon meg egy érvényes jelszót.
« Vissza az előző lépésre
társkereső Zalaegerszeg
%
52% nő, 48% férfi

A Prémium tagok között a nemek aránya közel azonos

100%
Hiteles adatlapok

A megbízhatóság érdekében minden adatlapot manuálisan ellenőrzünk

Társkereső Zalaegerszeg: találja meg társát Zalaegerszeg környékén!

társkereső Zalaegerszeg

Az egerszegiek és a környéken élők egyaránt tudják, hogy Zalaegerszeg egy pezsgő, élettel teli város, amelyet gyönyörű természeti környezet vesz körül. Azok azonban, akik itt élnek egyedülállóként, gyorsan észreveszik, hogy egy olyan társra találni, akivel valóban egy hullámhosszon vannak, már nem is olyan egyszerű. Ha Ön is a társkereső Zalaegerszeg környéki egyedülállók közé tartozik, az ELITTÁRS oldal Önnek való. Oldalunkat azért hoztuk létre, hogy segítségünkkel minden olyan egyedülálló megtalálja a társát, aki tartós kapcsolatra vágyik. Módszerünkkel megtalálhatja azt a különleges személyt, akivel minden tekintetben illenek egymáshoz. Csatlakozzon az ELITTÁRS társkereső Zalaegerszeg környéki egyedülállói közé!Zalaegerszeg

Egyedülálló élet és társkeresés Zalaegerszegen

A város közel hatvanezer lakosa számos olyan egyedülállót tartogat magában, akik csak úgy mint Ön, társukat keresik. A legutóbbi népszámlálás adatai alapján egész Zala megyében közel több mint 100 ezer egyedülálló él, a Nyugat-Dunántúlon a 20 év feletti lakosság 49 százaléka vallotta magát egyedülállónak, a megyeszékhelyen, Zalaegerszegen pedig a 20 év feletti lakosság 51 százaléka szingli.1 E számok alapján számos olyan egyedülálló, zalaegerszegi társkereső van, aki csak úgy, mint Ön, egy tartós kapcsolatra vágyik. Az ELITTÁRS oldalánál mi abban segítjük a tagjainkat az ország minden tájáról, hogy olyasvalakivel találjanak egymásra, akivel a személyiségük összeillik és megfelelnek egymás elképzeléseinek.

Társkereső Zalaegerszeg: találkozzon Önhöz illő egyedülállókkal!

társkereső ZalaegerszegAzok, akik a társkereső Zalaegerszeg környékbeli egyedülállók közé tartoznak, bizonyára azt gondolják, hogy könnyű a társkeresésről beszélni, valójában azonban nem is olyan egyszerű az, ha komoly kapcsolatot keresnek. Zalaegerszegen2 az egyedülállók 53 százaléka nőtlen vagy hajadon, 26 százalékuk válás után, 21 százalékuk pedig társuk elvesztését követően lettek ismét egyedülállók. Egyik helyzet sem egyszerű, mindhárom fent említett esetben nehéz belerázódni vagy éppen visszarázódni a társkeresésbe, egy új szerelem keresésébe. Különösen nehezíti a zalaegerszegi egyedülállók helyzetét, hogy a munka, a sűrű hétköznapok és a szűkös szabadidő mellett nehéz időt szakítani arra, hogy a valóban hozzájuk illő egyedülállókkal ismerkedjenek. Egy hosszú távú, boldog párkapcsolathoz ugyanis nem elegendő, hogy van néhány közös érdeklődési körük: igen fontos, hogy a pár tagjainak személyisége összeillő legyen, azonos elvárásokkal rendelkezzenek a párkapcsolat jövőjét illetően, illetve hasonló értékrendjük legyen. Hogyan segít az ELITTÁRS egy ilyen társ megtalálásában?

Miért válassza az ELITTÁRS társkeresőt zalaegerszegi egyedülállóként?

Zalaegerszegen a lakosságnak kevesebb, mint 19 százaléka rendelkezik felsőfokú végzettséggel.3 Ha Ön is olyan társat keres, aki főiskolát vagy egyetemet végzett, az ELITTÁRS oldalon, jó helyen jár, hiszen oldalunkon a Prémium tagok kétharmada diplomás társkereső.4 Oldalunkon ezért jó eséllyel megtalálhatja az igazán Önhöz illő, elvárásainak megfelelő társat a diplomás és igényes egyedülállók között. Szolgáltatásunk abban segít, hogy időt és energiát spórolva találjon rá arra a különleges személyre, akire vágyik.

ELITTÁRS regisztráció

A regisztráció során minden tag egy átfogó személyiségtesztet tölt ki, majd megadja azokat a feltételeket, amelyeket fontosnak tart a leendő társában. Itt többek között beállíthatja, ha keresztény társat keres, esetleg korlátozhatja, hogy olyan társkereső Zalaegerszeg környékbelieket keres, akik nem dohányoznak és szeretnek sportolni, megadhatja, hogy mennyire hajlandó a jövőben gyermeket vállalni, valamint hogy partnerjelöltjei mit gondoljanak a témáról. A kitöltött teszt alapján egy pszichológusok és matematikusok által kifejlesztett módszerrel megállapítjuk személyiségjellemzőit, majd egy algoritmus segítségével olyan partnerjelölteket ajánlunk Önnek, akik megfelelnek az elvárásainak és személyiségük összeillik egy tartós kapcsolat kialakítására.

Az ELITTÁRS így az első szűrést elvégzi Ön helyett, nem kell naphosszat Ön számára érdektelen adatlapokat böngésznie, mire ráakad valakire, akivel a megadott jellemzők alapján képesek lehetnek egy boldog párkapcsolat kialakítására. Naponta 3-7 partnerjelöltet ajánlunk Önnek, így Önnek már csak azt kell eldöntenie, hogy melyikük nyeri el szimpátiáját annyira, hogy felvegye vele a kapcsolatot.

Ha felkeltette érdeklődését egy szimpatikus partnerjelölt az ELITTÁRS tagjai közül, legyen az egy társkereső Zalaegerszeg környékéről, vagy ország bármely pontjáról, vegye fel vele a kapcsolatot.

Ha nem teljesen biztos abban, miként tegye ezt, olvassa el ide kapcsolódó cikkünket!

Zalaegerszegi randi tippek

Ha eljutottak a kommunikáció első fázisáig és mindketten szimpátiát éreznek a másik iránt, hamarosan sor kerülhet az első személyes találkozóra. Hová érdemes menni randevúzni Zalaegerszegen és környékén? A természeti környezet számtalan lehetőséget nyújt azoknak, akik a közelben szeretnének randevúzni. Ha Önnek is vannak további tippjei, ossza meg őket a cikk alatt kommentben!

Források:

1 KSH adatok a 2011-es népszámlálásból

2 http://www.ksh.hu/nepszamlalas/tablak_teruleti_20/20_3_1_3_1.xls: KSH területi adatok – Zala megye: A 15 éves és idősebb népesség családi állapot, korcsoport és nemek szerint, 2011

3 http://www.ksh.hu/nepszamlalas/tablak_teruleti_20/20_3_1_4_3.xls KSH területi adatok: A 7 éves és idősebb népesség a legmagasabb befejezett iskolai végzettség, korcsoport és nemek szerint, 2011

4 ELITTÁRS felmérés a Prémium tagok megkérdezésével: 2015. Október