Az ELITTÁRS felvásárolta az Attractive World francia társkeresőt

ELITTÁRS logó

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Párizs, 2016. október 6.

Stratégia a prémium és komoly társkeresés nemzetközi vezetőjévé válásához

A mai napon az ELITTÁRS anyavállalata, az Affinitas GmbH bejelentette az Attractive World nevű francia társkereső nem nyilvános áron történő megvásárlását. A prémium társkeresőnek ez az első felvásárlása.

A szolgáltatás továbbra is mindkét márkával jelen lesz a piacon, azonban ez a lépés elősegítette, hogy a cég a prémium és komoly társkeresők piacvezetőjévé váljon Franciaországban.

2016 első felében elért 23 százalékos globális növekedéssel, az ELITTÁRS anyacége a méretét, tudását és a nemzetközi sikerét használva segíteni tudja az Attractive World új piacokon történő gyors növekedését.

Jeronimo Folgueira, az ELITTÁRS vezérigazgatója a következőt nyilatkozta: „Nagy örömünkre szolgál, hogy az Attractive World-öt a prémium társkereső márkáink között tudhatjuk és ezzel megszilárdítottuk piacvezető pozíciónkat Franciaországban, valamint a legsikeresebb országunkká tettük azt az USA mellett. Úgy érezzük, hogy az Attractive World kiegészíti az elit márkáinkat, mint az ELITTÁRS brandet, és mindkét márka erejét kihasználva, egy szilárd alapot tudunk létrehozni a nemzetközi prémium internetes társkeresők szektorában. Sok lehetőséget látunk az Attractive World angol nyelvű piacokra történő belépésében. Az ELITTÁRS anyacégének hatalmas tudását használva az Attractive World-ből egy nemzetközileg elismert márkát tudunk kovácsolni.”

Az Attractive World 2007-ben indult, egy szakemberek által jóváhagyott regisztrációs folyamat által kínál lehetőséget a felhasználóknak a szerelem megtalálására, amelyben három jelentkező közül csak egy felhasználó jut át a végső rostán. Az ELITTÁRS oldalhoz hasonlóan, az Attractive World is azon egyedülállókat célozza meg, akik egy komoly, hosszútávú kapcsolat reményében regisztráltak, a minőséget fontosabbnak tartva a mennyiséggel szemben.

Az Attractive World jelenleg Franciaországban, Luxemburgban, Belgiumban és Svájcban nyújt szolgáltatást, a cég hat év alatt hatszorosára növelte az árbevételét és 2016-ra 15 százalékos a várható nettó nyereségre számít.

Ludovic Huraux, az Attractive World alapítója így reagált a történtekre: „Büszke vagyok rá, hogy az Attractive World új kihívások elé néz. Úgy gondoljuk, hogy ez az izgalmas fejezet a cég életében új lehetőségeket nyit meg a márka előtt és sokkal nagyobb sikereket érhetünk el a terjeszkedéssel.

Ez a lépés bizonyítja az Attractive World eredeti, internetes társkereséssel kapcsolatos elképzelésének hitelességét. Egy ehhez fogható eredmény sosem születhetett volna meg a csapat elmúlt 9 évben jelenlévő szenvedélye és rendületlen dedikációja nélkül.”

Az ELITTÁRS oldalról:

Az ELITTÁRS oldal a regisztrációkor kitöltendő átfogó személyiségteszttel és manuális profilellenőrzéssel sikeres, igényes egyedülállókat céloz meg. A tagok többsége felsőfokú végzettséggel rendelkezik. Az ELITTÁRS évről évre 20-25 százalékos növekedésnek örvend. A társkereső a berlini Affinitas GmbH csoport tagja, mely világszerte 26 piacon van jelen, és az eDarling nevű társkereső működéséért is felelős.

Az Attractive World-ről:

A 2007-ben Ludovic Huraux által létrehozott Attractive World első osztályú, prémium társkereső szolgáltatásként van jelen Franciaországban. Egyedi módon szűri a regisztrált felhasználókat egy olyan szakemberek által jóváhagyott regisztrációs folyamat által, ahol három jelentkező közül csak egy ember jut át a szűrőn. Az alapítás óta több mint 2 millió egyedülálló jelentkezett az oldalra, és a közösség 600.000 sikeres felhasználót fogadott a tagjai közé.

Az Attractive World hat év alatt hatszorosára növelte a bevételét, és nettó 15%-os hozamra lehet számítani a 2016-os év során. A cég 2013 óta nyereséges, mely több mint évi nettó 10% profitot jelent az elmúlt 4 évben. Ami a finanszírozást illeti, az Attractive World 5.3 millió eurót gyűjtött a 2007 és 2011 közötti időszakban, 80 magánbefektetőnek köszönhetően.

***

Amennyiben bármilyen kérdése merül fel, kérjük, keresse munkatársunkat a [email protected] e-mail címen.

A közleményhez kapcsolódó alábbi képek felhasználhatóak a cikkhez. Kattintásra nagy felbontásban elérhetőek.