Itt laknak a legvonzóbb magyarok

Legvonzóbb egyedülállók Magyarország térképe

SAJTÓKÖZLEMÉNY
Berlin, 2015. március 31.

A főváros és több megyeszékhely is kiszorult a legszexibb városok top listájáról, míg Budapest agglomerációja számos pozíciót elfoglal az első tíz helyezésből. A nagyvárosok közül Debrecen, Szeged és Győr végzett a legelőkelőbb helyen, a listavezető azonban meglepetés vendég a hazai városaink között. Hol laknak a legvonzóbb magyar egyedülállók?

Az önbizalom vonzóvá tesz

Saját vonzóságukról is vallanak az ELITTÁRS társkereső tagjai, amikor regisztrálnak az oldalra és kitöltenek egy átfogó személyiségtesztet. Az egyedülállók egy nullától hétig terjedő skálán értékelik kisugárzásukat, ezek az adatok segítenek most megfejteni, hol találhatók a legelbűvölőbb magyarok. A budaörsi egyedülállók a legbiztosabbak a vonzóságukban, ők kerültek a dobogó legfelső fokára a hazai városok közül, őket Debrecen követi a lista második helyén, a bronzérmes Szeged, a negyedik pedig Győr a sorban. Az ötödik legvonzóbb város címet egy másik főváros közeli agglomerációs település, Dunakeszi nyerte.

Megyeszékhelyek a top 10-ben, a főváros lecsúszott a listáról

Pécs az előkelő hatodik helyet szerezte meg és szorosan követi Nyíregyháza a lakosság csábereje szempontjából. Budapest társkeresői kevesebb önbizalommal rendelkeznek: a saját bevallás alapján készült vonzósági listán épp lemaradtak a tizedik helyről. Egy másik fontos központ, a gyakran a Balaton fővárosának nevezett Siófok azonban nyolcadikként végzett. A tízes lista utolsó két helyezésére a veszprémi és szentendrei egyedülállók értek fel saját önértékelésüknek köszönhetően.

A nagy kimaradók és a nagy meglepetés

A statisztikai adatok alapján a nők a listán szereplő minden városban vonzóbbnak értékelték saját magukat, mint a férfiak. Az észak-magyarországi és észak-alföldi régió megyeszékhelyei láthatóan lejjebb végeztek a listán: Eger a harmincadik, Miskolc a harminckilencedik, Szolnok pedig a negyvenötödik helyen áll. A külföldön élő magyarok viszont előnyösen pontozták saját magukat: a kutatás adataiból kiderült, a Londonban regisztrált egyedülállók rendelkeznek a legtöbb önbizalommal, ott élő honfitársaink bármely magyar város lakosánál pozitívabban értékelik saját vonzerejüket.

Legvonzóbb magyar városok + London

A képek kattintásra nagy felbontásban is elérhetőek.

A képek és a szöveg azonnali közlésre felhasználható a forrás megjelölésével. Forrásként az adott város regionális ELITTÁRS oldalát vagy az ELITTÁRS fő regionális oldalát kérjük megjelelölni.

Amennyiben bármilyen kérdése merül fel, kérjük, keresse munkatársunkat a [email protected] e-mail címen!