Ezek a legjobb nevek társkereséskor

Mit árul el a név a tulajdonoságról? - ELITTÁRS infografika

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Berlin, 2015.11.24

Ez a nevük a legvonzóbb, legokosabb, legviccesebb és a leghűségesebb szingliknek

Gyakran a név maga is befolyásoló tényező, amikor egy másik emberről létre jönnek első benyomásaink. Korábbi ismeretségek, vagy a név csengése alapján sokszor azonnal kialakul valamilyen érzés bennünk. Különösen igaz ez, ha ez az egyik egyetlen információ, amivel egy ismeretlenről rendelkezünk. Az ELITTÁRS érdekességképp most azt elemezte, hogy statisztikai alapon melyik az az öt-öt név, amely a legvonzóbb, legintelligensebb, legviccesebb és leghűségesebb egyedülállók adatlapjait rejti.

Az eredmények az ELITTÁRS társkereső oldalra történő regisztráció során kitöltött személyiségteszt alapján rajzolódtak ki. A teszt során megválaszolandó kérdésekre a felhasználók önmaguk besorolásával egy 1-től 7-ig terjedő skálán a rájuk leginkább vagy legkevésbé jellemző tulajdonságokat értékelik. A listán szereplő nevek legalább 100 adatlapon szerepeltek, az ugyanolyan nevű egyedülállók válaszainak átlaga alapján jött létre a rangsor.

***

A szöveg a forrás megjelölésével azonnali közlésre felhasználható, kérjük, forrásként a https://www.elittars.hu/ vagy a https://www.elittars.hu//tanacsadas/egyedulallok-tarskereses/nevek oldalt linkként jelölje meg.

Amennyiben bármilyen kérdése merül fel, kérjük, keresse munkatársunkat a [email protected] e-mail címen