Reszponzív dizájnra váltott az ELITTÁRS

SAJTÓKÖZLEMÉNY

2015.07.29

Az ELITTÁRS.hu megújította online magazinját. A társkereső oldal saját fejlesztőcsapatával frissítette fel tartalmát, amely a változás után már minden mobileszköz képernyőméretéhez hatékonyan alkalmazkodik.

Miklósy Boglárka, a társkereső brand managere elmondta: „Szolgáltatásunk felhasználói jellemzően a 30 fölötti, komoly kapcsolatot kereső egyedülállók közül kerülnek ki, akik napi néhány kattintás helyett a szabadidejük komolyabb szeletét szentelik a párkereséshez hasznos információk és a tökéletes partner megtalálására. Korábban természetes volt, hogy ezt az asztali gép mellett teszik, a hordozható eszközök térnyerése azonban nálunk is érzékelteti a hatását. 2014 és 2015 első félévét összehasonlítva a mobileszközökről való látogatások száma több mint duplájára nőtt oldalunkon, így fontos volt, hogy reagáljuk felhasználóink igényeire és minden felületről könnyen átláthatóvá tegyük portálunkat.”

A fejlesztést követően az ELITTÁRS az első a magyar online társkereső iparág legnépszerűbb szereplői közül1, amelynek ismerkedő platformja mellett további tartalmi elemei is reszponzívak.

1 www.gemius.com: Europeans dating online https://www.gemius.com/all-reader-news/europeans-dating-online.html

**

Amennyiben bármilyen kérdése merül fel, kérjük, keresse munkatársunkat a [email protected] e-mail címen!