Így csábíts a vízilabda Eb alatt!

Vízilabda és vonzalom - ELITTÁRS kutatás

Így csábíts az Eb alatt!

Javában folyik a budapesti vízilabda Európa-bajnokság, a magyar csapat eddig hibátlan játékkal már biztosan csoportelsőként jut tovább az elődöntőbe. Az ELITTÁRS online társkereső oldal magyar szingliket kérdezett arról, hogy milyen flörtölési lehetőségekre nyújt alkalmat a jelenleg is zajló sportesemény. Hogyan használhatják ki az egyedülállók a közvetítéseket, vajon melyik csábítási technika működik a legjobban a magyar szingliknél és kit tartanak a legvonzóbb vízilabdásnak?

Vajon mondhatjuk, hogy a vízilabda Eb a mi focivébénk? Egy friss felmérés szerint, igen! Úgy tűnik, hogy a budapesti sportesemény ideje alatt Magyarország apraja-nagyja vízilabda rajongóvá válik, erre utal az is, hogy a jegyek már hetekkel az Eb kezdete előtt elfogytak. Az ELITTÁRS kutatásában résztvevők véleménye is megerősíti az esemény fontosságát, ugyanis a válaszadók 77%-a követi a magyar csapat meccseit, 6%-uk pedig szenvedélyes vízilabda rajongóként nem csak a mi fiaink játékát kíséri figyelemmel, hanem minden egyes meccset megnéz.

Flörtölni egy sportközvetítésen?

Ezzel szemben a magyar szinglik csak egy ötöde szerint könnyebb a budapesti Európa-bajnokság alatt ismerkedni. Míg a nőknek csak 9%-a gondolja úgy, hogy megtalálhatja leendő párját egy sportközvetítésen, addig a férfiak 31%-a bízik abban, hogy álmai nőjét két negyed között pillantja meg a kivetítőre szegezett csillogó szemek között.

Külön segíti az ismerkedést a közös szurkolás, a gólörömök és az élmények, amelyek akár a nagy találkozást követő első randevún is tökéletes közös témát nyújthatnak. Hogyan lehet még a randevúpartner kedvében járni? Mindkét nem akkor csábulna el igazán, ha a randevúpartnerük elvinné őket az Európa-bajnokság egyik meccsére (39%), ahol együtt szurkolhatnak a magyar csapat győzelméért (26%). A válaszadók 24%-a szerint kifejezetten vonzó, ha a párjuk sokat tud a vízilabdáról, 20%-uk pedig a vízilabda iránti lelkesedést és a szenvedélyes szurkolást tartja ellenállhatatlannak.

A nők kedvencei

A felmérés kitért arra, is, hogy melyik vízilabdással randevúznának a legszívesebben a társkeresők. Az egykori „Kemény-legények”, Gergely István, jelenlegi kapusedző és Benedek Tibor, szövetségi kapitány végzett a dobogó második és harmadik fokán. A legvonzóbb vízilabdás címet pedig a világbajnoki címmel már rendelkező, jelenleg szélső poszton játszó Szivós Mártonnak ítélték oda az egyedülálló nők. Reméljük, hogy a budapesti bajnokságon az egész magyar csapat a dobogó legfelső fokára tud majd felállni.

Kérdése van? Írjon nekünk a [email protected] email címre!