Adrienn & Róbert

2013 márciusában találtak egymásra

Kedves ELITTÁRS Csapata!

Amikor regisztráltam az oldalra megfogadtam, hogy ha tényleg sikerül itt találnom egy olyan embert akit keresek, akkor megírom azt a bizonyos sikertörténetet, bár nagyon szkeptikusan álltam a dologhoz. Ez a levél is sokkal inkább a hitetleneknek szólna, akik szintén hasonló érzésekkel jönnek fel egy ilyen oldalra társ találás reményében. Soha nem hittem az ilyen fajta társkeresésben, és itt leginkább a személyiség teszt volt az ami először felkeltette az érdeklődésemet, és ennek kitöltése után kezdődött az egész.

2013 február vége felé regisztráltam, és körülbelül másfél hét után megtaláltam egy fotót egy Róbert nevű nagyon helyes és szimpatikus fiúról, aki mellett nem tudtam továbbmenni. Semmi mást nem akartam tenni, mint egyszerűen tetszikeltem a fotót ami megtetszett, és innen beindult a sztori. Hamar jött a reakció, üzenetváltások, kiderült hogy ő is hasonló időben regisztrált mint én, és ugyan úgy nem sok reményt fűzött ehhez a dologhoz. Hamar megvolt a telefonszámcsere is, és úgy két hét beszélgetés után sikerült találkoznunk először. Azt gondolom, mindkettőnk nevében mondhatom, hogy a személyes találkozás beváltotta a hozzá fűzött reményeket, mert utána már terveztük a következőt, ami az első időszakban nagyon nehezen jött össze, mert Ő Pesten él, én meg Siófokon. Volt, hogy hosszú hetek teltek el egy-egy találkozás között, de valahogy éreztük hogy nem szabad annyiban hagyni, mert minden egyes újabb találkozás egy megerősítés volt, hogy valami nagyon jól működik kettőnk közt. A találkozások közti időszakban a telefon volt a kapocs, napi szinten beszéltünk, és soha nem hittem volna, hogy pusztán telefonos beszélgetésekből érzelmek tudnak kialakulni, és mégis így lett. A magam nevében annyit tudok mondani, hogy minden olyan dolgot, amit kerestem, megtaláltam ebben az emberben. Egy helyes, kedves, okos, megbízható embert ismertem meg, aki őszinte, és nem kell, hogy állandó megfelelési kényszerem legyen mellette, úgy érzem elfogad olyannak, amilyen vagyok. Ezt szerettem volna, ennyit akartam, egy ilyen embert találni, ami őszintén szólva eddig nagyon lehetetlennek tűnt számomra.

nem kell, hogy állandó megfelelési kényszerem legyen mellette, úgy érzem elfogad olyannak, amilyen vagyok

Bár még a kapcsolatunk elején vagyunk, de bizakodva tekintek a jövőbe, és bár közhelyes kijelentés, de tudom hogy semmi nem történik véletlenül, nekünk itt kellett találkoznunk, mert ha nincs ez az oldal, akkor soha nem ismertem volna meg Őt.

Köszönet érte, sok sikert mindenkinek aki hasonló cipőben járt mint én/mi.

Üdvözlettel:

Adrienn és Róbert