Anita & Gyula

Sikerpár: Anita és Gyula

Házasságot, közös babát terveznek

Mi mindketten nagyon szerencsésnek érezzük magunkat. Ezt többször mondogatjuk is…

Most 2 és fél hónapja, hogy először élőben találkoztunk (2015 nyarán) és épp a közös otthonunkban társasjátékoztunk…

Azonnal éreztük mind a ketten, hogy ez valami olyasmi, amit mind a ketten keresünk.

Az első találkozást egy hónapos telefonos ismerkedés előzte meg, amiben néha voltak pár napos hosszabb kihagyások, de amint az első személyes találkozás megvolt, felpörögtek az események. Akkor még 50 km-re éltünk egymástól.

Az első randin már a csók lógott a levegőben:-), kb. 4 órásra sikerült, azonnal mindent nagyon természetesnek éreztünk… ahogy sétáltunk egymás mellett, ahogy ültünk egymás mellett a padon… mintha minden tizen éve így lenne.:-) Hamar szerelmet vallottunk és döntöttünk, és az élet is segített (mert az nagy rendező:-) ) a gyors összeköltözésben.

Egy hónapos találkozás “évfordulónkra” gyűrűt kaptam ajándékba. 🙂

Mindkettőnknek van korábbi kapcsolatból kisfiunk, ami azért jó, mert így megértőbbek vagyunk egymással, hogy a múltat fel kell dolgozni és tovább kell lépni. A fiúk hasonló korúak, ez is szerencsés véletlen, idővel biztosan jó kapcsolat alakul majd köztük is. Ehhez tudjuk sok türelem és idő kell, mert ezen a téren megvannak a kihívások.

Én (a Nő:-) ) 4 évig voltam olyan párkapcsolatban ezt megelőzően, ahol nehezen értettem meg, hogy egyedül akarom, hogy jó legyen és működjön. Nehezen, de döntést hoztam, és úgy volt könnyebb lezárnom, hogy elköltöztem a korábbi életemtől 250 km-re. Miután ezt megtettem, nagyon hamar felregisztráltam társkeresőkre, hogy kimozduljak és nőként kapjak megerősítéseket… És nagyon gyorsan, gyorsabban, mint gondoltam volna jött a szerelem, és egy olyan társ, akit valóban társnak érzek a mindennapokban.

Mára közös a munkánk és a mindennapjaink is… És közös babát, házasságot tervezünk… Egy hónapos találkozás “évfordulónkra” gyűrűt kaptam ajándékba. 🙂

Boldogok és hálásak vagyunk. De nem minden rózsaszínben úszó.:-) Így, hogy együtt éljük a mindennapokat, csiszolódunk össze. De a legfontosabb, hogy meg tudjuk beszélni a problémákat és szeretet van. 🙂

Hálás dolog, hogy az internetes társkeresésből mi tud elindulni és hová tud fejlődni!

Köszönjük Elittárs 😉