Anita & István

Sikerpár: Anita és István

2015 májusa óta együtt

Anita: egy fogadásból kifolyólag regisztráltam fel az oldalra, melyet sikeresen meg is nyertem. Nem igazán hittem az internetes társkeresőben, nem gyakran látogattam. Majd 2015.05.04-én egy üzenet fogadott Istvántól, akinek szimpatikus voltam. Szó szót követett, jöttek a levelezések, majd a chateléseket követte az első személyes találkozó.
Úgy voltam vele, hogy 11 éves párkapcsolat után igazából vesztenivalóm nincs.

05.14-én találkoztunk, és azóta egy párt alkotunk.

Hiszitek vagy sem, de megtaláltam a másik felem. Mintha én lennék, csak férfi kiadásban. Pörgős, akár csak én, vigyorog, mint én. Fél szavakból megértjük egymást.

Mindig tud meglepetést okozni. Olyan érzéseket vált ki belőlem, amelyekről ezelőtt nem is tudtam, hogy léteznek. Felhozza az elrejtett érzelmeket.

Nem hittem, hogy ilyen lehetséges. És mégis!

Higgyetek, és ti is megtaláljátok a másik feletek! 🙂

Higgyetek, és ti is megtaláljátok a másik feletek!

István: Sokáig voltam egyedül, sok volt a csalódás, amit átéltem… Nem is volt kedvem ismerkedni, jobb volt egyedül, gondoltam én. De a magány érzése eluralkodott rajtam. Sajnos a munkám miatt nem sok időm volt ismerkedni, így gondoltam az internetes társkeresésre és egy reklámban hallottam az Elittársról. Veszteni valóm nem volt, így tehát belevágtam. Talán 2-3 hét telt el regisztrációm után, amikor rátaláltam egy lányra, aki nagyon felkeltette érdeklődésemet, így a tettek mezejére léptem, elkezdtünk beszélgetni, hamar a személyes találkozásra került a sor. Első találkozásunk után már nagyon nagy volt a szimpátia és talán már több is volt, mint szimpátia. Pár hét alatt kialakult bennem egy olyan érzés, amit eddig nem is tudtam, hogy milyen az! Úgy érzem megtaláltam a másik felem, a lelki társam, az életem értelmét. Amikor regisztráltam az Elittársra még nem tudhattam, hogy többet nyerek azzal a döntésemmel, mint bármi mással. Megtaláltam a boldogságot! Köszönöm Elittárs!

Mellékletben csatolunk egy közös képet! 🙂

Üdvözlettel: Anita & István