Anita & László

Sikerpár: Anita és László

2015 eleje óta együtt

Közel egy éve egy pár vagyunk. Mindketten új városba költözve, senkit sem ismerve döntöttünk úgy, hogy kipróbáljuk az internetes társkeresést.

Tavaly októberben költöztem el a szülői háztól Budapestre, mert új munkahelyet kaptam. Számomra a város teljesen ismeretlen volt, nem tudtam hol tudnék ismerkedni. Mivel dolgoztam, nehéz lett volna szórakozóhelyeken párt keresni, ráadásul nem is tudtam volna kivel menni. Rossz volt minden nap egyedül hazamenni az üres albérletbe, nagyon vágytam arra, hogy párom legyen. Közel 2 hónap gondolkodás után karácsonykor egy tv-s hirdetést követően döntöttem úgy, hogy regisztrálok az ELITTÁRS oldalára. Csalódott voltam, amikor szembesültem azzal, hogy ez egy fizetős oldal. Végül azonban úgy döntöttem, hogy megér egy próbát, hátha megtalálom az Igazit.

2014. december 26-án regisztráltam az oldalra. Reménnyel teli voltam, és rettentően hamar, 5 hét alatt sikerült megtalálnom a párom, amiért nagyon hálás is vagyok az ELITTÁRS-nak.

László a partnerjelöltjeim között volt. Ő kezdeményezte a kapcsolatfelvételt februárban. Többen is rám írtak eközben az ELITTÁRS-on, de nem voltak szimpatikusak, vagy ha mégis, nem kezdeményeztek. Azt tudni kell, hogy László nem fizetett be az ELITTÁRS oldalára, csak beregisztrált. Február 6-án azonban, születésnapja lévén az ELITTÁRS-tól ajándékba kapott 3 nap ingyenes felhasználást. Ennek köszönhető, hogy ilyen hirtelen egymásra találtunk.

Úgy érzem megtaláltam a számomra legtökéletesebb Párt, megtaláltam a Társam az életben.

Online váltottunk üzenetet egy hétig. Esténként munka után, néha éjfélig is elhúzódva. Úgy éreztem ez a fiú nagyon különleges, túl jó, ahhoz hogy igaz legyen. Kíváncsi voltam, élőben is ilyen diplomatikus-e?! Valóban ennyire odaadó és figyelmes? A második héten megbeszéltünk egy találkozót, amit szintén László kezdeményezett. Vidékről kellet feljönnie Budapestre, mégsem késett, már jóval korábban várt engem. Amikor találkoztam vele szimpatikusnak találtam külsőleg, majd pedig nagyon megtetszett a kedvessége és meggyőzött arról is, hogy valóban roppant figyelmes. Utánanézett, milyen helyek vannak a közelben, ahova beülhetnénk, így én választhattam, hogy cukrászdába vagy étterembe szeretnék-e menni. Én a cukrászdát választottam, majd pedig egy hosszas, közel 4 órás beszélgetés következett. Ekkor jöttünk rá, hogy mennyi közös van bennünk és hogy igazából se Ő, se én, nem ismerjük a várost; közösen jó volna felfedezni.

Így egymásra támaszkodva próbáltunk eljutni az általunk felfedezni kívánt városrészekre pl. Citadella, budai Vár, Rakpart, stb. Rossz volt, hogy kezdetben nem vihettem Lászlót az albérletembe. Nem mertem. Ezért rengeteget sétáltunk a hidegben vagy ültünk be valahova, hogy ne fagyjunk meg.
László sem vihetett haza vidékre Őrbottyánba, mert az Édesapjával lakott, akivel rettentően rossz viszonyt ápolt. Lászlónak üzemi balesete volt, eltört a hátgerince és épp be volt gipszelve mikor megismerkedtünk. Apja lemondott róla, mondván hogy meg van sérülve, nem veszi hasznát még a ház körül sem. Lászlónak nagyon nagy szüksége volt rám, minél hamarabb szeretett volna elköltözni otthonról. Mivel úgy éreztük, addigra elég szoros lett a kettőnk viszonya, viszonylag korán, de nekivágtunk a közös életünknek. Azóta is jól kijövünk egymással, mindig mindent együtt csinálunk. Úgy érzem megtaláltam a számomra legtökéletesebb Párt, megtaláltam a Társam az életben. Ezt pedig az ELITTÁRS-nak köszönhetem.

Szeretnénk mielőbb egy közös lakást vásárolni. Jelenleg mindketten erre gyűjtünk. Azután tervben van a házasság és a családalapítás is. Sokat kirándulunk együtt, már többször jártam Erdélyben is. Rengeteg közös élményt gyűjtöttünk fél év alatt. Amióta László velem van, biztonságban érzem magam, kiegyensúlyozottabb az életem. Ha Isten is úgy akarja, szeretnénk egymással leélni az életünket! Mindez nem jöhetett volna létre az ELITTÁRS nélkül!