Bogi & Zoli

Sikerpár: Bogi és Zoli

2014 nyara óta együtt

2014. nyár végét írunk: valahol Budapesten két magányos, csalódott ember, két különböző kanapén ülve, megközelítőleg azonos időpontban hirtelen felindulásból úgy dönt, hogy szerencsét próbál az internetes társkeresésben.

Az ELITTÁRS-on az első kép like-olást egy mosoly követte, a mosolyt egy viszont mosoly, a viszont mosolyt egy üzenet, az üzenetet egy válaszüzenetet, a válaszüzenetet pedig két nappal később egy személyes találkozó.

A leggyakrabban elhangzó mondat mindkettőjüktől ez volt: „nem hiszem el, hogy ilyen van”!

Szeptember első szombatjának délutánján sok minden megváltozott: egymás fényképeinek nézegetése után végre egymás szemébe nézhettek, virtuális mosolyküldés helyett egymásra mosolyoghattak, üzenetváltás helyett beszélgethettek. Megdöbbenéssel tapasztalták a sok közös pontot az életükben, a hasonló érdeklődési köröket, a közös hobbikat, ugyanazokat a problémákat és hasonló kétségeket. A sétát sörözés követte, a sörözést pálinkázás, a pálinkázást pedig másnap reggel egy közös kávézás. Az első randit másnap követte a második, aztán jött a harmadik, majd nem sokkal később volt randi négyesben 2 gyerekkel, hatosban 4 gyerekkel, de mindenhogy jó volt. Ebben az időszakban a leggyakrabban elhangzó mondat mindkettőjüktől ez volt: „nem hiszem el, hogy ilyen van”!

A történet főszereplői azóta is próbálják elhinni a hihetetlent és boldogsággal a szívünkben ülnek le most már ugyanarra a kanapéra nap mint nap…

Köszönet az Elittárs ötletgazdájának, aki nélkül ez az írás nem jöhetett volna létre…

Bogi és Zoli