Egyedülálló szülők

Anna & Dávid

Még nincsenek terveik, szeretnének minél több időt együtt tölteniMegismerkedésünk rövid története Dávid: Anna és én is hosszú kapcsolat után voltunk. A munkahelyünkön, baráti társaságban próbálkoztunk megtalálni az igazit, de sajnos… További olvasnivalók »

Olgi & Jani

40 és 38 évesek, 4 hónapja együttMindketten nehéznek, de nem lehetetlennek tartottuk igazi társunk megtalálását, bíztunk a sikerben, amihez az Elittárson keresztül vezetett az út. Kisgyermekesként nem sok lehetőség nyílik… További olvasnivalók »

Anita & Gyula

Házasságot, közös babát terveznekMi mindketten nagyon szerencsésnek érezzük magunkat. Ezt többször mondogatjuk is… Most 2 és fél hónapja, hogy először élőben találkoztunk (2015 nyarán) és épp a közös otthonunkban társasjátékoztunk...… További olvasnivalók »

Györgyi & Attila

A nehézségekről is őszintén tudnak beszélgetniÉletkoromat és a szűkös szabadidő keretemet figyelembe véve döntöttem az internetes párkeresés mellett. Tapasztalataim mód felett vegyesek, de úgy érzem, pár hét eltelte után mindenki… További olvasnivalók »

Kata & Gergely

Öten, családként szeretnének együtt élniHosszabb ideig voltam egyedül, szerettem volna már egy társat találni. Kisfiamat egyedül nevelem és nem nagyon volt lehetőségem ismerkedni más módon, csak interneten keresztül. Az Elittárson… További olvasnivalók »

Kati & Zsolt

Gyermekeik is összebarátkoztakSzeretném veletek megosztani a történetünket. Kicsit korábban kezdeném. 2003-ban ismerkedtem meg a volt feleségemmel. Három gyönyörű gyermekünk született, de sajnos a házasságunk vakvágányra futott. Valószínűleg a legnagyobb probléma… További olvasnivalók »

Armina & Alfréd

2014 augusztusa óta együtt2014 januárjában az életem úgy alakult, hogy 11 év után a férjem elhagyott. Mivel gyermekünk nem született és megszokottá vált számomra a társas együttélés, hirtelen nagyon egyedül… További olvasnivalók »

Eszter & Zoltán

Eszter egy hét után rátalált ZoltánraMiért döntött úgy, hogy kipróbálja az internetes társkeresést? Milyen tapasztalatai voltak az online párkereséssel? Gyermekemet egyedül nevelő anyaként kevés szabadidőm van, ugyanakkor szerettem volna ismerkedni,… További olvasnivalók »