Anna & Dávid

Anna és Dávid - ELITTÁRS sikerpár

Még nincsenek terveik, szeretnének minél több időt együtt tölteni

Megismerkedésünk rövid története

Dávid: Anna és én is hosszú kapcsolat után voltunk. A munkahelyünkön, baráti társaságban próbálkoztunk megtalálni az igazit, de sajnos nem jártunk sikerrel. Mindketten idegenkedtünk az internettől: korábban csak vásárlásra használtuk, de ez mégis csak más. Mint utóbb megbeszéltük izgalommal, ám némi félelemmel regisztráltunk az Elittárs oldalára.

Miként találtak egymásra az oldalon? Ki kezdeményezte a kapcsolatfelvételt?

Anna: a mi lenne ha funkció hozta fel Dávidot és írtam neki röviden, mivel mosolyt nem tudtam rá küldeni. Elsőre kikosarazott. De második üzenetemre már pozitívabb válasz érkezett. És azóta is mindennap küldünk üzenetet egymásnak, akár találkozunk aznap, akár nem.

Hosszabb ideig online tartották a kapcsolatot vagy a gyors személyes találkozás mellett döntöttek? Milyen volt az első találkozó?

Dávid: Az első levelek kicsit döcögősen készültek, de aztán felgyorsultak az események. Korábbi internetes ismerkedés tapasztalatok alapján nem tartom szerencsésnek a hosszú levelezést, ezért előnyben részesítettem a személyes találkozást.

Anna: de addigra már izzottak az internetes kábelek közöttünk. Mivel nagyon hamar kiderült, mennyi közös van bennünk és hamar egymásra hangolódtunk, úgy éreztük muszáj találkoznunk.

Dávid: a találkozó napja a munka frontján nem volt túl sikeres. Csak arra tudtam gondolni, hogy mikor láthatom meg Annát élőben is. Ennek ellenére – vagy megfelelően – mindketten zavarba voltunk, mikor megláttuk egymást. De ez szerencsére hamar elmúlt.

… az elmúlt időszak bebizonyította, hogy minden nehézséget le lehet küzdeni, ha az ember akarja

Milyen nehézségekkel kellett kezdetben szembenézniük?

Anna: Korábbi kapcsolatainkból vannak gyermekeink és nehéz időt találni a gyereknevelés, munka mellett egy új kapcsolat ápolására, bármennyire is örömteli ez.

Dávid: A gyerekek összehozása sem egyszerű, mivel már kialakult elképzelésekkel rendelkeznek, ami tinédzser koruk miatt teljesen érthető.

Miként képzeli el a jövőt? Vannak már esetleg közös terveik?

Dávid: az elmúlt időszak bebizonyította, hogy minden nehézséget le lehet küzdeni, ha az ember akarja. De most még nincsenek terveink, egyelőre szeretnénk minél több időt együtt tölteni és megismerni egymás családját.