Erzsébet és Sándor

ELITTÁRS sikerpár: Erzsébet és Sándor

2016 februárja óta vannak együtt

A mi történetünk

Amikor egy párkereső szolgáltatást használni kezdtünk, mindketten túl voltunk már a szokásos párválasztási koron, túl sikertelen házasságon, a gyereknevelés nagy részén, a munkánk javán.

Az Elittárs keresőt választottuk igényes adatlapja és korrekt szolgáltatása miatt. Mindketten Budakeszin élünk, de nem találkoztunk volna e nélkül a lehetőség nélkül, mert hiába a kis város, az útjaink nem keresztezik egymást. Március közepén kezdtünk el levelezni, mert az adatlapunk, a leírásaink alapján elindult egy szimpátia és kihagyhatatlan volt a hely azonossága, Budakeszi nincs messze Budakeszitől. Pár üzenetváltás után telefonra tértünk át, majd megbeszéltünk egy időpontot és egy helyi étteremben találkoztunk először, beszélgettünk, nézegettük egymást. Mindkettőnknek voltak más elindított szálai is, de mikor kijöttünk az étteremből, én megkérdeztem Sándort, hogy keressek-e én még mást? Ő persze ezen nagyon meglepődött, hogy nem tudok róla szinte semmit, miért kérdezek ilyet. Persze, keressek, nézelődjek, ismerkedjek, de én mire hazaértem, tudtam, hogy nem akarok megismerni mást, ennek az ismerkedésnek szeretnék a végére járni, hogy mi lehet ebből.

…mire hazaértem, tudtam, hogy nem akarok megismerni mást…

ELITTÁRS sikerpár: Erzsébet és Sándor

Az értékei megfogtak, a céljaink annyira egyeztek, hogy alig hittük el és a szimpátia, a vonzalom is megvolt mindkettőnkben. Pár nappal később egy uszodában találkoztunk, majd főztünk együtt és folytattuk az ismerkedést nyugodt meghitt környezetben tovább. Én, a pedagógus, a tavaszi szünetet éltem, ráértem, ő nyugdíjasként szintén, s az együtt töltött hét meggyőzött minket, hogy ne keresgessünk más felé, hanem egymást ismerjük meg.

Megismerkedtünk egymás otthonával, családtagjaival, s kerestük a lehetőséget minél több időt együtt tölteni. Kitűztük a közös célokat, megkezdtük a közös munkát is. A nyári táboromat már együtt terveztük és sok örömmel sikeresen együtt is hajtottuk végre. Jól működnek a hétköznapjaink, örömmel pihenünk, kirándulunk, színházba, előadásokra járunk együtt és a közös jövőnket építgetjük tervekkel és munkával.

Látjuk egymás erősségeit, gyengéit, sok tanulnivalónk van türelemből, elfogadásból, alkalmazkodásból, de vállaljuk ezt, mert az egymásra találás öröme ígéret arra, hogy együtt maradjunk és hátralévő időnket együtt tölthessük okosan, szépen a mások örömére is. Hét hónapja vagyunk együtt. Köszönjük a lehetőséget a találkozásra!

Erzsébet Budakeszi, 2016. november 12.