Krisztina & László

ELITTÁRS sikertörténet: Krisztina és László

Több kudarcba fulladt kapcsolat után egy ismerősöm ajánlását követően regisztráltam az ELITTÁRS oldalán, úgy gondoltam evvel növelem az esélyeimet a partnerkeresés tekintetében. Az igazat megvallva két korábbi párommal is internetes társkereső oldalon ismerkedtem meg, nincsenek fenntartásaim az ilyen módon történő ismerkedéssel szemben.

Nagyon sok közös érdeklődési körünk van legfőképpen a sport, a mozgás, az egészséges életvitel, a Balaton szeretete és spirituálisan is nagyon egy hullámhosszon mozgunk.

Kb. 2 és fél hónap után ismerkedtem meg Krisztinával, ő üzent először nekem, mivel a fotóim és adatlapom alapján nagyon szimpatikusnak tartott. Többszöri levélváltást követően, személyesen is találkoztunk, az első randink Balatonlellén volt. Már az első találkozó alkalmával is azonnal kölcsönös szimpátia alakult ki egymás iránt, valamint a kémiai vonzalom is – amit én nagyon fontosnak tartok – azonnal működött.

Nagyon sok közös érdeklődési körünk van legfőképpen a sport, a mozgás, az egészséges életvitel, a Balaton szeretete és spirituálisan is nagyon egy hullámhosszon mozgunk. Már az első találkozást követően megbeszéltük a következő randink időpontját és azóta is, a közel 200 km- es távolság ellenére, amikor lehet, együtt töltjük a szabadidőnket.

Mellékelem egy közös fotót rólunk, ami ugyan nem az első randink helyszínén, de szintén a Balaton parton készült.