Mariann és Tamás

ELITTÁRS sikerpár: Mariann és Tamás

2016 augusztusa óta házasok

Tavaly szeptemberben regisztráltunk egy-egy barátunk rábeszélésre. Pár nap múlva „dobta fel” a rendszer nekem Mariannt. Ő volt az első, aki annyira megfogott, hogy úgy éreztem, írok neki. Vissza is írt. Egy-két levélváltás után azonban az egyik levelemre pár nap elteltével sem kaptam választ. Gondoltam, újra írok neki, mintha mi sem történt volna. Arra sincs válasz. Furcsa volt… még egyszer utoljára ráírtam, de azért elég mérges voltam, hogy miért is nem zárta le a beszélgetést kulturált módon, ha akarta. Ez a harmadik levél meghozta az eredményt, kedvesen, humorosan és bőségesen válaszolt. Mint kiderült, azon a héten kellemetlen tapasztalatok érték és azért lett óvatosabb.

Idén tavasszal megkértem a kezét és augusztusban összeházasodtunk

Mariann és Tamás

Mindketten nagyon élveztük a levelezést, de úgy döntöttünk, hogy mihamarabb találkoznunk kell, hogy működik-e személyesen is az, ami virtuálisan. Működött, és onnantól minden ment a maga útján. Idén tavasszal megkértem a kezét és augusztusban összeházasodtunk, a nászutat követően pedig összeköltöztünk. Most éppen a közös családi fészek kialakításának utómunkálatai folynak, pl. svéd bútorok összeszerelése. 🙂

Ha tanácsként valamit adhatunk másoknak az az, hogy ha megvan a kölcsönös szimpátia írásban, akkor minél hamarabb érdemes találkozni, nem húzni az időt. Minél több idő telik el levelezéssel, annál több tévképzetet építhetnek a felek egymásról. Illetve a másik, hogy nem szabad megijedni a találkozás elején. Az egy „sokk”, hiszen megjelenik valaki három dimenzióban, aki addig csak betűk formájában, meg fényképen létezett. A találkozás folyamán szépen oldódni fog a dolog, ha egymásnak valók vagytok.