Gabriella & Gábor

Sikerpár: Gabriella és Gábor

2014 májusára időzítették az esküvőt

Miért döntöttek úgy, hogy kipróbálják az internetes társkeresést?

Gábor: Azért döntöttem az internetes társkeresés mellett, mert a munkámból kifolyólag ez volt a legkönnyebb ismerkedési lehetőség. Fenntartásaim voltak az internetes párkeresőkkel, de mégis így találtam rá a páromra.

Gabriella: Szükségem volt egy segítő társra, aki elindít az ismerkedésben, ezért döntöttem az internetes társkeresés mellett. Már kipróbáltam egy másik társkereső oldalt is, nem sok sikerrel. De a barátaim javaslatára megpróbáltam az ELITTÁRS ismerkedési lehetőségét, hátha… és meg is találtam a párom.

Hosszabb ideig használták az ELITTÁRS oldalt vagy azonnal egymásra találtak? Ki kezdeményezte a kapcsolatfelvételt?

Gábor: Nekem a harmadik hónap kezdődött el, amikor egymásra találtunk. 99 %-ban mindig a férfi kezdeményez, ez nálunk sem volt másképp.

Gabriella: Egy hónapos előfizetést választottam és rögtön a regisztráció napján már megérkezett az első üzenet Gábortól. Gábor kezdeményezett.

Kezdetben inkább online tartották a kapcsolatot vagy a gyors személyes találkozás mellett döntöttek? Milyen volt az első találkozó?

Gábor: Kezdetben inkább Skype-on tartottuk a kapcsolatot és nemsokára sor került a személyes találkozásra is. Az első találkozó ütős volt!!!

Gabriella: Az első üzenetváltás után, hamar Skype-on találtuk magunkat. A beszélgetéseink intenzív volta, nemsokára magával hozta a személyes találkozást is. Az első találkozó már meggyőzött arról, hogy hmm… vele működik a kémia és a kölcsönös szimpátia is adott.

Nemcsak az életünk, hanem a munkák is tud közös mederben folyni. Összeköltözés, házasság, családalapítás.

Milyen nehézségekkel kellett eleinte szembenézniük?

Gábor: A legtöbb internetes párkereső oldalon, a lányok kívánságlistával állnak elő, pl. meghatározott magasság, testsúly, hajszín, állás… stb, amiből nem engednek és így elengedhetik az olyan jelölteket, akik bejöhetnének… A mostani párkeresésemnél a távolság volt az elsőszámú nehézség, mivel az ELITTÁRS nélkül biztosan nem mentem volna arra a településre, ahol a párom lakik. Sőt, GPS koordináták kellettek, hogy arra a vidékre tévedjek (Mesztegnyő).

Gabriella: A távolság és annak a lehetősége, hogy élőben is működni fog a kapcsolat, a kémia is rendben lesz-e? Számomra ezek voltak a nehézségek.

Miként képzeli el a jövőt? Vannak már esetleg közös terveik?

Gábor: Nemcsak az életünk, hanem a munkák is tud közös mederben folyni. Összeköltözés, házasság, családalapítás.

Gabriella: Együtt képzeljük el a jövőt és májusban szeretnénk tartani az esküvőt. A rövidtávú terveink között szerepel a közös munkavégzés, családalapítás.

Milyen tanácsot adnának a még társukat keresőknek?

Gábor: Legfőképpen optimista kitartást kívánnék és minél magasabb számú ismerkedési lehetőség biztosítását tanácsolnám a másik fél számára és kritizálásmentes megismerésére való hajlandóságot. A mai világban az internetes társkeresés egy újabb esélyt ad, hogy az igaz társat megtaláljuk ebben a világban, akár megyéktől függetlenül is.

Gabriella: Ne adják fel, ha mindjárt nem sikerül megtalálni a párjukat és bízzanak abban, hogy mindenkinek van egy olyan társ teremtve, akivel boldog életet élhetnek!