ELITTÁRS házaspárok

Ildikó & Gábor

Immár férj és feleségSzeretnénk megköszönni a lehetőséget, hogy az Önök oldalán találkozhattunk egymással. Immár férj és feleség lettünk. A regisztrációmat követő 3. napon Gábor kezdeményezte az ismerkedést, egy héttel később… További olvasnivalók »

Kati & Balázs

Felnőtt gyermekeik kísérték oltárhoz őketMindig viszolyogtam az internetes megjelenéstől, de feleségem halála után két évvel kívül állók szerint depresszió közeli állapotba kerültem, és egy teljesen más irányú munka közben felvillant… További olvasnivalók »

Eszter & Feri

2014 júniusa óta házasokA férjem halála után teljesen magam alá kerültem és fél évig mély depresszióban éltem. A legjobb barátnőm ezt látva felhívta a figyelmemet az ELITTÁRS-ra. Nekem eddig semmilyen… További olvasnivalók »

Gabriella & Gábor

2014 májusára időzítették az esküvőtMiért döntöttek úgy, hogy kipróbálják az internetes társkeresést? Gábor: Azért döntöttem az internetes társkeresés mellett, mert a munkámból kifolyólag ez volt a legkönnyebb ismerkedési lehetőség. Fenntartásaim… További olvasnivalók »

Katalin & László

Másfél év után összeházasodtakKedves Elittárs! Nem mindenki lehet olyan szerencsés, hogy élete párját már tanuló éveiben vagy egészen fiatalon megismerhesse. Sokszor a saját közvetlen környezetünkben sem találjuk meg azt a… További olvasnivalók »