Ilona & Joseph

Sikerpár: Ilona és Joseph

2013. június 3-án találtak egymásra

Miként találtak egymásra?

Ilona: Június 3-án találtam Josephre itt az ELITTÁRS oldalon. Én Kanadában élek, Joseph pedig az Egyesült Államokban. Július 10-én találkoztunk személyesen először, mivel pont abból a városból indultam egy hajós körutazásra, ahol ő él. Kijött értem a repülőtérre és kivitt a kikötőbe. Néhány órás találkozás volt ez csupán, de elég ahhoz, hogy egy héttel később a körút végén ismét együtt töltsünk egy egész napot.

Mi volt a legfontosabb fordulat a kapcsolatukban?

Ilona: Egy héttel később ismét visszatértem hozzá és együtt töltöttünk egy csodálatos hetet. Ott már mindketten elhatároztuk, hogy együtt maradunk.

A négy és félezer kilométer távolság ellenére egyre közelebb kerültünk egymáshoz érzelmileg

Milyen nehézségekkel kellett a kezdetben szembenézniük?

Ilona: A négy és félezer kilométer távolság ellenére egyre közelebb kerültünk egymáshoz érzelmileg, hiszen naponta háromszor beszélgettünk Skype-on keresztül, szövögettük a terveinket a jövőről. Október 3-án mindketten elrepültünk Los Angelesbe, ahonnan hajóval elutaztunk Mexikóba egy csodálatos hétre. Felejthetetlen élmény volt.

Miként képzeli el a jövőt? Vannak már esetleg közös terveik?

Ilona: Karácsonykor ismét ellátogattam hozzá és együtt töltöttük az ünnepeket, ahol elhatároztuk, hogy Joseph elköltözik hozzám Kanadába. Most folynak a kivitelezési tervek. Hatalmas döntés ez, hiszen mindketten egyedül éltünk húsz éven keresztül.