Judit & Laci

9 év ismeretség után szerettek egymásba online

Lejelentkeztem, s az örömünket szívesen megosztom Veletek.

Ez a történet 9 éve kezdődött. Egy társaságban ismerkedtünk meg, én még férjnél voltam és őszintén szerettem a férjemet. Laci egyedül volt. Rögtön kiszúrt engem, de tiszteletben tartotta, hogy férjnél vagyok, ezért nem udvarolt. Összebarátkoztunk. Férjemnek többször is elmondta, mennyire irigyli, milyen csodálatos felesége van.

Két év múlva elváltunk. Ő megkérdezte a férjemet, ha már úgysem vagyunk együtt, zavarná-e, ha udvarolna nekem. Őt nem zavarta. Engem viszont igen, nem szerettem volna közös barátot páromul és még nem is voltam abban az állapotban, hogy tovább lépjek. Elutasítottam őt. Így nem is találkoztunk 2006 óta.

Most, hogy két hónapja itt keresgélek, egyszer csak megláttam a lapját. Nem hittem a szememnek. Megdobbant a szívem, már tudtam rá másképp nézni. Írtam neki egy rövid levelet és éreztem, hiába fognak mások írni neki, akik szebbek és fiatalabbak, akkor is biztos, hogy én leszek a nyerő!

Szinte azonnal elhatároztuk, hogy együtt akarunk maradni

És megtörtént! Hétvégén meghívott ebédelni. Szentendrére mentünk, sétáltunk, ettünk, nevettünk sokat, jól éreztük magunkat. Szinte azonnal elhatároztuk, hogy együtt akarunk maradni, remélhetőleg végleg megtaláltuk egymást. Azóta rendszeresen beszélünk, írunk, s alig várjuk a hétvégét, amit már teljesen együtt töltünk. Még vidéken lakik jórészt, de már Pesten keres lakást, visszaköltözik, és onnantól hétközben is együtt lehetünk. Nagyon boldogok vagyunk és köszönjük a segítséget! Az ELITTÁRS nélkül nem találkoztunk volna, hisz fogalmunk sem volt arról, hogy a másik szabad és társat keres.

Mindenkinek boldogságot és igaz társat kívánok szeretettel:

Judit