Júlia & Tamás

Az összeköltözést fontolgatják

Sziasztok!

Szeretném én is megosztani veletek a sikertörténetünket, amit az Elittársnak köszönhetünk.

Barátnőm noszogatására jelentkeztem be az oldalra. Tulajdonképpen ott ült mellettem, és írta a regisztrációhoz szükséges adatokat. Ez volt tavaly februárban. Én az a típusú nő vagyok, aki nem ír rá senkire. Csak vártam, hogy ki ír nekem.

Április 7-én írt rám Tamás. Onnantól kezdve beindultak az események. Mi nem leveleztünk sokat az oldalon, mert ő nagyon elfoglalt. Harmadnap már fel is hívott telefonon és április 12-re randira hívott.

Nagyon kellemes esténk volt. Megfogott a személyiségével. Nagyon kimért és udvarias volt. Azóta minden héten jön hozzám, pedig 140 kilométer van köztünk. Gyakran felhív, és esténként megosztjuk egymással, kinek hogy telt a napja. Jól kijön a kisfiammal is, ami egy anyának nagyon fontos. Most már szoktak közös programjaink is lenni hármasban.

Gyakran szoktam tőle megkérdezni, hogy hol volt eddig?! 🙂

Hasonló az értékrendünk. Egyformán gondolkozunk.

Hasonló az értékrendünk. Egyformán gondolkozunk. Nagyon jól kiegészítjük egymást. Rég éreztem már azt, hogy valaki azért szeret, amilyen vagyok, de vele pontosan ezt érzem. És én is imádom minden egyes tulajdonságát.

Ismeritek azt az érzést, hogy tudjátok előre, a másik mit gondolna valamiről?

Nem gondoltam volna, hogy valaki ilyen felhőtlen örömmel és őszinte szeretettel tud még hozzám közeledni, és hogy belőlem is ezt tudja kiváltani.

Most együtt szilvesztereztünk édes kettesben, és így 8 hónap után szóba került az összeköltözés. Nem könnyű áthidalni 140 kilométert, de az idei évben szeretnénk együtt lakni.

Köszönöm az Elittársnak és köszönöm Tamásnak, hogy rám talált.

Üdvözlettel:

Júlia & Tamás