Kata & Gergely

Sikerpár: Kata és Gergely

Öten, családként szeretnének együtt élni

Hosszabb ideig voltam egyedül, szerettem volna már egy társat találni. Kisfiamat egyedül nevelem és nem nagyon volt lehetőségem ismerkedni más módon, csak interneten keresztül.

Az Elittárson több hölggyel is beszélgettem, de nem találtam közöttük azt, akivel találkoztam is volna.

Aztán Kata küldött nekem egy mosolyt. Elsőre szimpatikus volt, csak nagyon messze lakott tőlem. Írtam neki, nem volt vesztenivalóm. Az első beszélgetésünk humoros és kellemes volt, kizökkentett a mindennapok gondjaiból. Egyedül nevelte két gyermekét. Ebben is megvolt a közös pont kettőnk között. Az online beszélgetés után minél hamarabb találkozni szerettem volna ezzel a tüneményes nővel.

Annyi év magány után jó érzés szeretni és szeretettnek lenni.

Az első találkozás igazán jól sikerült. Katáékhoz utaztunk a kisfiammal és pár napot ott töltöttünk. A 6 éves kisfiam és Kata két gyermeke (Jácint 10 és Málna 7 éves) elsőre, már skype-on megtalálták a közös hangot. Ez alatt a pár nap alatt érződött, hogy befejezzük egymás mondatát, kiegészítjük egymást. A több év egyedüllét után frissítően hatott rám az együtt töltött idő.

Nehézséget okozott ugyan, hogy 400 km-re lakunk egymástól, de éreztem, hogy szeretnék esélyt adni ennek a kapcsolatnak. A tavaszi szünetben Kata és a gyerekek utaztak hozzánk. Nagyon jól éreztük magunkat. Szeretnénk Győrben vagy a környékén albérletet keresni, összeköltözni és igazi családként együtt élni így öten. Annyi év magány után jó érzés szeretni és szeretettnek lenni.

Köszönöm ELITTÁRS!