Kata & Laci

Boldogok és összeköltöztek

A mi történetünk a legjobb példa arra, hogy soha nem tudhatod, mit hoz a holnap. Nem voltam túl jó időszakban. Nem számítottam a mesebeli boldogságra. Szokványos társkereső randinak indult. 1-2 üzenet után megbeszéltünk egy találkozót. Igyunk meg egy pohár bort valahol…

Megérkezett ez a srác. Sokkal vonzóbb, mint amire a képek alapján számítottam. Közvetlen volt, mosolygott a szeme… Pár órával később azt vettük észre, hogy a borból alig fogyott, de megállás nélkül beszélgetünk.

Ha egy szóval kéne kifejeznem, hogy milyen a kapcsolatunk, akkor azt mondanám: harmónia.

A harmadik randink óta együtt vagyunk. És én azóta ismételgetem magamban, hogy ez nem lehet igaz. Ilyen NINCS. És mégis van. Ha egy szóval kéne kifejeznem, hogy milyen a kapcsolatunk, akkor azt mondanám: harmónia. Összeköltöztünk, most éppen a nyaralásunkat tervezgetjük. Akkor találtunk rá a szerelemre, amikor a legkevésbé számítottunk rá. Azt üzenjük mindenkinek, aki régóta keresi a párját és éppen elege van már a társkeresőzésből: nem szabad feladni. A következő randin lehet, hogy meglepődsz, hogy ez tényleg Veled történik. Nem tudhatod, mit hoz a holnap.