Katalin & László

Másfél év után összeházasodtak

Kedves Elittárs!

Nem mindenki lehet olyan szerencsés, hogy élete párját már tanuló éveiben vagy egészen fiatalon megismerhesse. Sokszor a saját közvetlen környezetünkben sem találjuk meg azt a nagy Ő-t, aki megdobogtatná szívünket. Egy bizonyos érettség (amikor megvan, hogy KIT keresünk) és megfelelő szellemi szint elérésével (amikor megvan, hogy MIT keresünk) nagyon nehéz megfelelő közösségi teret találni, hogy ismerkedhessünk.

Napjainkban ez a közösségi tér az internet.

A megfelelő online társkereső iroda kiválasztása a fentiek alapján – nem minősítve itt és most más társkeresőket – tálcán kínálta fel számunkra az ELITTÁRS szolgáltatását.

Közel fél év aktív keresés után találtam rá páromra, aki az első kapcsolatfelvételem előtt pár nappal regisztrált a honlapon. Mindig a férfi dolga kezdeményezni, így az első lépést én tettem meg. Pár levélváltás után áttértünk a rendes e-mail levelezésre, mivel meglehetősen hosszú leveleket váltottunk. Az első ‘randi’ egy kellemes nyári napon volt Duna-parti sétával, kézműves fagyival és sok-sok beszédtémával fűszerezve. 🙂 Kezdetektől megtaláltuk a közös hangot, nehézségek nem nagyon voltak, a családjaink tagjai azonnal befogadtak mindkettőnket.

2014 decemberében összeházasodtunk. 🙂

A jövőnket együtt képzeljük el, olyannyira, hogy másfél év együttlét után ‘hivatalossá téve’ kapcsolatunkat 2014 decemberében összeházasodtunk. 🙂

Mit tanácsolnék a többi társkeresőknek? Legyenek teljesen őszinték magukkal és azzal akivel felveszik a kapcsolatot. Ne csüggedjenek, ha visszautasítást kapnak, inkább vegyék jelzésnek, hogy mást kell keresni.

Még egy jó tanács: Ha nem teszel fel képet magadról (nem a háziállatodról, vagy a tengerről/hegyekről ahol jártál), ne csodálkozz, ha nem válaszolnak majd neked. Ha már eldöntötted, hogy egy online fórumon ismerkedsz, tiszteld meg a másikat azzal, hogy meg is mutatod magad.

Hálásan köszönjük még egyszer, hogy lehetőséget adtak szolgáltatásukkal, hogy megismerhettük egymást!

Munkájukhoz további sikereket kívánok magam és feleségem nevében!

Üdvözlettel,

László