Krisztina & Zsolt

Mesevilágban érzik magukat együtt

A Kedves és Gyönyörű Vámpírlány és egy magányos Vérfarkas egymásra találása:

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy székesfehérvári Vámpírlány, aki egyszer csak úgy érezte, hogy eljött az idő ahhoz, hogy megkeresse Élete Párját. Mivel szerette volna diszkréten kezelni a keresgélést, úgy döntött, hogy az elittars.hu oldalon próbál szerencsét.

Ment-mendegélt kurzorral az ujján, és véletlenül a Királyfijelöltek közül rápillantott egy láthatatlan Hercegre, akitől a Sors Kezének, és a Vámpírlány ügyetlenségének köszönhetően kérte, hogy mutassa meg magát, így képet kért Tőle.

Attól félve, hogy a Királyfi tolakodónak gondolja Őt, egy elnézést kérő levelet küldött neki, és innentől kezdve nem volt megállás, kíváncsivá tették egymást és kedves levelezésbe kezdtek. Határok nélkül.

A meseszerű fogalmazás szándékosan íródott, mert az egész tényleg úgy történt.

A történet nem lenne egész, ha jómagam /Vérfarkas/ nem írnék a sztorihoz semmit sem. Szóval én elkeseredésemben regisztráltam fel az elittars.hu társkereső oldalra /hála Isten/ és próbára tettem szerencsém, hátha kellek még valakinek és bár volt számos jelölt, de számomra egyik sem az igazi. Aztán mikor már minden reményem elszállni látszott jött egy Gyönyörűséges Vámpírlány az ismeretlenből. Nem tagadás első látásra beleszerettem. Nem tudom mi volt ez, de, hogy mesébe illő az egyszer biztos. Minden gondolatunk, cselekedetünk egy hullámhosszon kattogott. Ha ezt mondja valaki annak biztos azt mondom, hogy ilyen nincs, de Mi Vámpírlány és Vérfarkas vagyunk az élő példa arra, hogy ez igen is valóságos és megtörtént csodálatos dolog.

A meseszerű fogalmazás szándékosan íródott, mert az egész tényleg úgy történt. Ezért reméljük, hogy nem haragszik az ELITTÁRS csapata. Ezúton szeretnénk még egyszer is köszönetet mondani Önöknek, hogy kapcsolatunk létrejöttében segítettek és aktív részesei lettek egy meseszerű valós történetnek!

Üdvözlettel:

Krisztina & Zsolt