Liza & Leslie

23 év házasság után is működhet az újrakezdés

23 év boldog házasság, két év részben sikeres és részben sikertelen próbálkozás után megtaláltam. Igen, megtaláltam. Már többször hittem ezt, remélem, most végleg.

Egy éve nézegetjük egymást, egy városban lakunk, hol ő kattintott az én adatlapomra, hol én az övére. Némi mosoly, pár hónap után kedvencek közé téve, de semmi. Aztán megint benéz, én meg hozzá…

De nem tetszik. Sőt még dohányzik is. Az nálam kizáró ok, de tényleg. Soha senki nem dohányzott a környezetemben, csak nem választok ilyen társat. De ez sem jó így, hogy nézeget, meg én őt… Vessünk már véget ennek!

Írtam neki:

– Ennyi nézegetés úgy gondolom, megérne egy teát…
– Ok, mikor, hol?
– Holnap?

Stb., stb… És eljött a találkozás. Tulajdonképpen érzelem nélkül, hisz úgy sem tetszik, de azért próbáltam összeszedni magam, vesztenivalóm nincs, nincs tét, essünk túl rajta.

Séta a belvárosban, és ott áll Ő. Nem, nem lehet, Ő bajuszos, ami nekem nem igazán jön be, de megnézzük. Magasabb is, jóvágású… Ááá, ez nem Ő. Nem lehet…

Végre szeretve vagyok és szerethetek úgy istenigazából.

– Szia Liza!
(Húúú! Vagy mégis Ő??? Nem is hasonlít magára)
– Szia! De hát Neked nincs is bajuszod!!!
– Levágattam már korábban…

Aztán elmeséltük egymásnak az életünk fontos történéseit egy teázóban és azóta együtt vagyunk. Azonnal letette a cigarettát, értem. Azóta sem dohányzik, ennek különösen örülök, hisz így tovább élhetünk együtt egészségben. Tervezzük a közös jövőt, nagyon jó vele!

KÖSZÖNÖM ELITTÁRS!!! Megérte a befektetés!!! Sőt! Küldöm örömteli hálás ölelésem!!!
Szerelmes vagyok! Végre szeretve vagyok és szerethetek úgy istenigazából. (45 évesen!)

Boldog vagyok!