Nehéz kezdetek, nem várt boldogság

Enci és Gyuszkó

Szülői ellenvetés ellenére továbbra is együttEgy hirtelen sugallatEnci és Gyuszkó nem gondolkozott sokat, hogy regisztráljon-e oldalunkra. Mindketten egy hirtelen sugallat alapján döntöttek úgy, hogy kipróbálják az Elittárs szolgáltatását. Első körben… További olvasnivalók »

Emese & Zoli

Már a második randin érezték, hogy ebből több is lehet2015 júliusában regisztráltam, több randira is elmentem, de valahogy nem találtam azt, amit keresek. Ezért az oldalon az aktivitásom is hullámzó… További olvasnivalók »

Zita & Kristóf

Már az összeköltözést tervezikAz az igazság, hogy soha ezelőtt életemben nem gondoltam volna, hogy internetes társkereső segítségével találunk majd egymásra a „másik felemmel”. Mikor elhatároztam, hogy regisztrálok, már elég sok… További olvasnivalók »

Zsu & Tibi

Mottójuk: "sehogy máshogy"Kedves Elittárs! Ez a történet egy "nem"-mel indult, és Zsuról szól, aki csak pár napja regisztrált az ELITTÁRS oldalán és mindössze ismerkedni akart, mert nemrég lépett ki egy… További olvasnivalók »

Anita & István

2015 májusa óta együttAnita: egy fogadásból kifolyólag regisztráltam fel az oldalra, melyet sikeresen meg is nyertem. Nem igazán hittem az internetes társkeresőben, nem gyakran látogattam. Majd 2015.05.04-én egy üzenet fogadott… További olvasnivalók »

Judit & Laci

9 év ismeretség után szerettek egymásba onlineLejelentkeztem, s az örömünket szívesen megosztom Veletek. Ez a történet 9 éve kezdődött. Egy társaságban ismerkedtünk meg, én még férjnél voltam és őszintén szerettem… További olvasnivalók »

Liza & Leslie

23 év házasság után is működhet az újrakezdés23 év boldog házasság, két év részben sikeres és részben sikertelen próbálkozás után megtaláltam. Igen, megtaláltam. Már többször hittem ezt, remélem, most végleg.… További olvasnivalók »

Renáta & Róbert

Szép lassan szerettek egymásbaMiért döntött úgy, hogy kipróbálja az internetes társkeresést? Milyen tapasztalatai voltak az online párkereséssel? Renáta: Elég zárkózott vagyok, és nehezen ismerkedem. 35 évesen még mindig egyedül voltam,… További olvasnivalók »