Olgi & Jani

Sikerpár: Olgi és Jani

40 és 38 évesek, 4 hónapja együtt

Mindketten nehéznek, de nem lehetetlennek tartottuk igazi társunk megtalálását, bíztunk a sikerben, amihez az Elittárson keresztül vezetett az út.

Kisgyermekesként nem sok lehetőség nyílik az ismerkedésre, és bár ugyanabban a kisvárosban élünk, úgy tűnik, soha nem találkoztunk volna a társkereső oldal segítsége nélkül.

Olgi: Nem túl hosszú, de igen viharosan végződött kapcsolat áll mögöttem, amelyből három csodaszép gyermek született. A kisgyermekes anyukák mindennapjaiban, az iskola, óvoda, játszótér, lakás körforgásból kilépni kevés lehetőség adódott.

Jani: Egy igen hosszú és csendesen, közös elhatározásból véget ért házasság után két gyermekkel kezdtem meg az új társ keresését. Sokat dolgozom, amivel kapcsolatban rengeteget utazom, és szabadidőmet gyermekeimmel próbálom tölteni. Bízva a sikerben regisztráltam az Elittársra, és több igen kellemes, de folytatás nélküli ismeretség született.

Többször küldtem mosolyt és rövid üzenetet Olginak, de azokra nem érkezett válasz, egészen addig, amíg egy útkereszteződésben meg nem pillantottam Őt, amint éppen átkeltek. Elhatároztam, hogy mivel névnapja éppen akkor volt, utolsó esélyként küldök egy üzenetet, amire már választ is kaptam.

Hamar kiderült, hogy nemcsak az érdeklődési kör közös, hanem olyan természetesen és könnyedén történtek egymás után az események, hogy talán szokatlan módon a gyerekeket is hamar bemutattuk egymásnak.

Jó néhány napig leveleztünk, ami után Olgi kezdeményezett és hívott fel telefonon. Nagyon meglepődtem, de jól esett és tetszett is a határozottsága. Hosszas esti telefonok után már az első találkozónkon 4 órát töltöttünk együtt és kiderült, hogy bár többször is egymásba futhattunk volna, ez nem történt meg, de sok közös van bennünk és a témák kifogyhatatlanok.

Hamar kiderült, hogy nemcsak az érdeklődési kör közös, hanem olyan természetesen és könnyedén történtek egymás után az események, hogy talán szokatlan módon a gyerekeket is hamar bemutattuk egymásnak. Nem titkoltan abból a célból, hogy kiderüljön, el tudjuk-e fogadni a másik gyermekeit és azok hogyan érzik magukat egymás társaságában.

Az első találkozót tehát több hasonló követette és jelenleg az összeköltözést tervezgetjük.