Réka & Tibor

Sikerpár: Réka és Tibor

Fiatal koruk ellenére komoly társra vágytak

Először is köszönetet szeretnék mondani, nélkületek nagy valószínűséggel nem találtuk volna meg egymást és nem lennénk ilyen boldogok.

Az interneten találtam rá az Elittársa, egy hirdetésen keresztül. Úgy gondoltam ki kell próbálni az internetes társkeresést is, próba szerencse. Amikor regisztráltam már észrevettem, hogy ez tényleg egy igényes oldal. Tetszett, hogy személyiségtesztet kell kitölteni, mert így tényleg egy reálisabb képet kaphatunk a másikról.

Talán 1 napja lehettem fent az Elittárson, mikor megláttam a partnerjelöltek között a páromat. Nagyon szimpatikus volt az adatlapja és a képe is egyaránt, ezért küldtem neki egy mosolyt, Ő pedig írt egy üzenetet, hogy szeretne jobban megismerni. Rengeteget beszélgettünk, egy hét sem telt el és mindketten találkozni akartunk. Nagyon kíváncsiak lettünk a másikra.

Én még csak 20, Ő 23 éves, de mindketten komolyan gondoljuk a kapcsolatunkat.

Az első találkozó is szuperül sikerült. Mindketten visszafogott és nehezen megnyíló személyiségek vagyunk, amit meg is beszéltünk már az internetes beszélgetéseink során, ezért picit izgultam is, hogy mi sül ki a dologból, de nagyon pozitívan és bizakodóan álltam az első randihoz. Egy kávézóban találkoztunk először, ami szerintem tökéletes hely az első találkozásra, mert sokat lehet beszélgetni. Piros rózsát is kaptam, ami szerintem egy nagyon szép gesztus volt Tőle. Ha jól emlékszem 4-5 kávét is megittunk a beszélgetés alatt. Nagyon jól éreztük magunkat és nem voltak kínos csendek sem szerencsére, ami két nehezen megnyíló embernél nagyon nagy dolog és valamit jelent. Nem szeretem a rámenős férfiakat és Ő teljesen az ellentettjük. Úriemberként viselkedett, ráadásul külsőre is az ideálom, úgyhogy minden passzol… Nagyon gördülékenyen mentek ezután már a dolgok, sokat találkozgattunk, egyre jobban feloldódtunk egymás társaságában, mára meg már teljesen oda vagyunk egymásért.

Én még csak 20, Ő 23 éves, de mindketten komolyan gondoljuk a kapcsolatunkat. Szerintem mindketten úgy érezzük, hogy megtaláltuk a társunkat, akit kerestünk.
Szerintem mindenképpen érdemes kipróbálni az internetes társkeresést. Először nem egyszerű, mert teljesen ismeretlen emberekkel nehéz kapcsolatot teremteni, de most már tudom, hogy megéri. 🙂 Köszönjük a lehetőséget!