Szerelem ötven fölött

Janka és Miklós

Már a jövőt tervezgetikMiért döntött úgy, hogy kipróbálja az internetes társkeresést? Véletlen volt, hogy itt „kötöttem“ ki. A dolog úgy esett, hogy begépeltem a keresőbe: „keresztény társkeresés“, és ez az… További olvasnivalók »

Aranka & Ákos

Többször is látták egymást korábbanAz Önök segítségével és közvetítésével sikerült megtalálnom ÉLETEM ÉRTELMÉT és azt a hölgyet, akivel már több mint két hónapja gyakran találkozom és nagyon jól érezzük magunkat… További olvasnivalók »

Klára & Lajos

60 fölött találtak egymásraMég soha nem használtam internetes társkeresőt, az ismerőseim között azonban tudok néhány siker (és kudarc) történetről. Az egyik barátnőm sikertörténetét közelről is ismertem, a fejleményekről is tudtam,… További olvasnivalók »

Ica & Tibor

Nyugdíjas korban találtak egymásra onlineMilyen reményekkel vágott neki az internetes társkeresésnek? Tibor: Nem nagy esélyt adtam annak, hogy itt fogom megtalálni a párom 68 évesen. Miként találtak Icával egymásra az… További olvasnivalók »

Zsuzsa & Józsi

Kapcsolatuk új esély a boldogságra2015 januárjában kezdődött, miután én és Ő regisztráltunk az ELITTÁRS keresőn. Nagy álmokkal, amik hamarosan valóra is váltak. Találkozásunk nem a véletlen műve volt. Köszönhető az… További olvasnivalók »

Ági & Tamás

Szerelem 40 évvel az első pillantás utánMiért döntöttek úgy, hogy kipróbálják az internetes társkeresést? Ági: Elég elfoglalt vagyok, munkámhoz, kapcsolattartásra, információkeresésre a számítógépet használom. Így kézenfekvő volt, hogy amikor egyedül… További olvasnivalók »