A szerelemben nincs távolság

Zsuzsanna & Péter

A távolság miatt csak hétvégén tudnak találkozni, de akkor mindent bepótolnakZsuzsanna: Valójában augusztus 20. körül regisztráltam az Elittársra, amikor elsőként Péter küldött talán egy mosoly jelet. Valamiért 2 nap után… További olvasnivalók »

Meglepetés randevú Ferenccel

Mindvégig azt éreztem, mintha régóta ismernénk egymástKövetkező sikertörténetünk szereplője meg akarta osztani történetét, azonban azt kérte, hogy neve maradjon titok. Így a Ferenc álnevet kapta, ugyanis a Liszt Ferenc tér… További olvasnivalók »

Zsuzsi & József

Együtt akarnak maradni örökreRégóta (8 éve) éltem egyedül. Soha nem próbálkoztam társkereső oldalon, mert több rosszat hallottam rólam, mint amennyi jót. Barátnőim biztatására (akik közül egy már nem régóta házasságban… További olvasnivalók »

Rita & Tibor

Már jegyben járnakRita: Hogy miért döntöttem úgy, hogy kipróbálom az internetes társkeresést? Kedves barátnőm nyaggatott, hogy hallott az Elittársról és addig nyúzott, míg végül regisztráltam. Nem fűztem hozzá nagy reményeket,… További olvasnivalók »

Zsuzsi & Tibor

Írországban kezdték el közös életüketÉn 2015. január 2-án, Zsuzsi 2014. december 6-án regisztrált az Elittársra. Én egyszerre több társkeresőn is fent voltam, leendő párom csak az Önök oldalán. Néhány sikertelen… További olvasnivalók »

Anita & László

2015 eleje óta együttKözel egy éve egy pár vagyunk. Mindketten új városba költözve, senkit sem ismerve döntöttünk úgy, hogy kipróbáljuk az internetes társkeresést. Tavaly októberben költöztem el a szülői háztól… További olvasnivalók »

Erika & János

47-48 évesen olyanok, mint két tiniKedves ELITTÁRS csapat! Köszönöm a lehetőséget, hogy elmesélhetem hihetetlen történetemet az Elittárs oldalán! Egyben köszönöm, hogy az Önök segítségével megtaláltam a páromat, akit már oly… További olvasnivalók »

Júlia & Tamás

Az összeköltözést fontolgatjákSziasztok! Szeretném én is megosztani veletek a sikertörténetünket, amit az Elittársnak köszönhetünk. Barátnőm noszogatására jelentkeztem be az oldalra. Tulajdonképpen ott ült mellettem, és írta a regisztrációhoz szükséges adatokat.… További olvasnivalók »