Rita & Tibor

Már jegyben járnak

Rita: Hogy miért döntöttem úgy, hogy kipróbálom az internetes társkeresést?

Kedves barátnőm nyaggatott, hogy hallott az Elittársról és addig nyúzott, míg végül regisztráltam. Nem fűztem hozzá nagy reményeket, de kíváncsi voltam. Korábban sosem próbálkoztam ilyen jellegű párkereséssel, hát adtam egy esélyt a dolognak.

Nem kellett sokáig várnom, több megkeresést is kaptam, volt akivel személyesen is találkoztam. Majd elkezdtünk Tiborral levelezni. Ő kezdeményezett, s végül egy kellemes 1 hónapig tartó folyamatos levelezés lett belőle.

Ezt követően döntöttünk az első randevú mellett. A találkozás mindkettőnk számára egy pozitív csalódás volt, mivel a fotók alapján kevesebbet vártunk. Élőben még jobban tetszettünk egymásnak, mint a képeken.

Minden társkeresőnek azt kívánom, hogy hasonló örömben legyen része!

Sok közös programunk, élményünk volt az együtt töltött 2 év alatt, és örömmel mondhatom, hogy már jegyben járunk.

A legnehezebb döntés az együttélés kapcsán a lakás kérdése volt, mivel egymástól kb. 100 km-re két külön városban éltünk. Mindkettőnket a munkahely és a család kötött az adott helyhez, így rengeteg kompromisszummal és nem kevés feszültséggel járt a helyzet megoldása.

Idővel mégis sikerült egyezségre jutnunk és most már a közös életünket, jövőnket, családunkat tervezgetjük.

Minden társkeresőnek azt kívánom, hogy hasonló örömben legyen része!

Tibor levele még 2014-ből:

Úgy kezdődött, hogy három éve váltam el és idén kezdtem bele a társkeresésbe. Több társkeresővel is próbálkoztam, rengeteg levelet megírtam és találkoztam is pár hölgyeménnyel, de elég távol álltak az elképzeléseimtől. Az Elittárson is hasonlóan alakult a helyzet, egy-két elég gáz sztori után kezdtünk el levelezni Ritával úgy másfél hónappal a regisztráció után.

Egy ideig csak telefonon, illetve Skype-on tartottuk a kapcsolatot. Ennek többek között az volt az oka, hogy közbejött Ritának egy nyaralás, így nem tudtunk találkozni. Aztán a személyes találkozó következett. Kellemes meglepetés volt számomra, mivel jobban nézett ki Rita a valóságban, mint a képeken, illetve akkor tapasztalhattam meg személyiségét is, ami nekem nagyon bejött. Jól elbeszélgettünk és a tervezett egy-két órás beszélgetés egy egész napos programmá alakult át.

Az már az elején látszott, hogy sokmindenben összeillünk, de van amiben nagyon nem. Rita az abszolút extrovertált, bulizós típus például, én meg az eléggé introvertált tudós típus némi rejtett extrovertációs igénnyel, ha lehet így fogalmazni. Világképünk is különbözik némileg. Sokat kellett például győzködnöm Ritát pl, hogy nem biztos, hogy a horoszkópok alapján kellene társat választani. Tettem ezt annak ellenére, hogy Ő tanul pszichológiát, illetve az Elittársat használja társkeresőnek, ahol ugye pszichológiai elemzésnek vagyunk alávetve.

Egy-két mélyponton is túl vagyunk már, egyelőre csiszolódunk. A 80 km-es távolság bár nem hangzik túl nagynak, azért nem olyan könnyű rendszeresen leküzdeni.

A nehézségek ellenére sok közös élményt és örömet szereztünk együtt és szépen lassan alakulunk. Hetente kétszer-háromszor találkozunk, Skype-on szinte naponta tartjuk a kapcsolatot és amit én érzek, az egy mélyről jövő összetartozás érzés. Ez segít át mindig a nehézségeken.