Zsuzsi & József

ELITTÁRS sikertörténet

Együtt akarnak maradni örökre

Régóta (8 éve) éltem egyedül. Soha nem próbálkoztam társkereső oldalon, mert több rosszat hallottam rólam, mint amennyi jót. Barátnőim biztatására (akik közül egy már nem régóta házasságban él, és szintén ezen a társkereső oldalon ismerkedtek meg), felmentem, csak úgy „körülnézni”, kik is vannak az oldalon. Pár nap után megértettem, hogy előfizetés nélkül, valójában nem tudom használni, mert nem látnak és én sem a partnereket.

Előtte kb. 1 hétig minden nap esténként hosszasan beszélgettünk és rövid üzeneteket is váltottunk.

Így egy hónapra előfizettem. Pár nappal később üzenetet küldött egy úr, hogy „a leírtak és a képek alapján valami azt súgja neki, hogy jó lenne találkozni velem”. Mivel szimpatikus volt, belementem.

Előtte kb. 1 hétig minden nap esténként hosszasan beszélgettünk és rövid üzeneteket is váltottunk. Kellemesnek találtuk egymás hangját is és nagyon sok mindenről egyezett a véleményünk, illetve valóban nagyon hasonló volt az érdeklődési körünk is.

Egy szombati napon találkoztunk, az egész napot beszélgetéssel töltöttük. A következő hétvége eltöltése után pedig, gyakorlatilag párként gondoltunk egymásra.

Nem lakunk közel egymáshoz, úgyhogy egyelőre hétvégeken tudunk találkozni – közben persze sokat beszélünk is -, de megoldjuk és a hosszabb távú együttélésünket is tervbe vettük.

Könnyűnek tűnik alkalmazkodni egymáshoz, mert nagyon hasonlóak vagyunk (amiben nem, az egyáltalán nem okoz gondot). A legfontosabbnak azt tartom, hogy milyen az egyénisége, személyisége valakinek, mert ha ilyen nyitott, kompromisszumkész és megértő, akkor úgy gondolom mindent meg lehet beszélni.

Természetesen másoknak is azt javasolom, hogy próbálkozzanak (na ilyen könnyen nem jön össze azért általában), de úgy látszik akik komolyan párt, társat keresnek, azok közül is sokan regisztrálnak társkereső oldalon.

A regisztrációs díj, talán ebben lehet egy szűrő is. Hiszen sokan nem tudnak hol ismerkedni (sem idejük nem engedi, sem kedvük nincs olyan helyekre eljárni, ahová komoly emberek már nem mennek).

Szóval valóban nagyon boldoggá tesszük egymást, és mivel nem vagyunk már húszévesek, szeretnénk okosan „működtetni“ ezt a kapcsolatot és együtt maradni, örökre!