Vera & Szabi

Sikerpár: Vera és Szabi

Ez a MI történetünk…(eddig)

Valamikor 2015 húsvét környékén regisztrált egy lány az Elittárs.hu-ra. Hogy bízott-e a sikerben? Talán. Mélyen legbelül remélte, de őszintén szerintem nem hitte. Csak érezte, hogy most jött el az idő, és testileg-lelkileg készen áll arra, hogy valakit beengedjen az életébe és a szívébe. Elolvasta az oldal ismertetőjét, lelkiismeretesen kitöltötte a teszteket, válaszolt a kérdésekre és próbálta a legjobb képeket feltölteni magáról, mert nem a külső számít, de azért úgyis azt nézik meg először, legalább itt ne akadjon már el.

Ekkor egy fiú, már hónapok óta az oldal tagja volt. Jó pár egyéb ismerkedős oldalon történt sikertelen próbálkozás, kétévnyi randizgatás, eredménytelenség után döntött úgy, hogy ad még egy esélyt az Elittársnak is. Biztosra ő sem vette a sikert, csalódott már párszor, voltak nehéz időszakok az életében. Túl volt már több folytatás nélküli „elittársos” találkán is, de nem adta fel és csak kereste a párját.

Történt aztán, hogy a lányt, már rögtön a regisztrációkor észrevette a fiú, és kíváncsian várta, hogy az adatlap vajon kit takar. Tetszett neki a tartalom, meg az egyéb körítés is és üzenetet küldött neki.

A szimpátia szerencsére kölcsönös volt, hamar kiderült, hogy mennyire egy hullámhosszon vannak. Sok mindent meg tudtak beszélni egymással, hasonlóan gondolkoztak a lényegibb dolgokról, sőt mi több kiderült, hogy majdnem szomszédok is… Levél levelet követett és hamarosan randevút beszéltek meg.

Mindketten izgatottan várták azt a vasárnap délutánt, és a szívük mélyén remélték, hogy nem fognak csalódni, jó lesz a megérzésük. Vagy legrosszabb esetben sétálnak, beszélgetnek egy jót, folytatják azt szóban, ami írásban már annyira jól ment.

Szebbé tesszük az unalmas hétköznapokat egymás számára és még szebbé és meghittebbé az amúgy is örömteli pillanatokat.

Az első megérzéseik, legbelsőbb reményeik azonban igazolódni látszottak, megtalálták a közös hangot, megnyíltak a másiknak, és nemsokára már egy párt alkottak. Sok közös pillanatot éltek már meg együtt, és a környezetük számára első pillantásra egyértelmű volt, hogy ők mindig is összetartoztak és egymásra vártak.

Szerencsés volt a lány, mert nem egyszerű megtalálni a megfelelő fiút (pláne regisztráció után nem sokkal), de ugyanilyen szerencsés volt a fiú is, mert a lányokkal sem könnyebb a helyzet. De együtt lehetnek a legszerencsésebbek, mert tisztelik és megbecsülik a másikat, őszintén meg tudnak beszélni mindent és feltétel nélkül szeretik egymást. Ahol szerelem, szeretet van, ott minden van.

Már több mint kilenc hónapja vagyunk együtt. Szebbé tesszük az unalmas hétköznapokat egymás számára és még szebbé és meghittebbé az amúgy is örömteli pillanatokat. Köszönjük, hogy segítettetek nekünk egymásra találni.

Mindenképpen szerettünk volna egy pozitív visszajelzést adni Nektek és a párjukat keresőknek is, eltartott pár hónapig, mire így írásban is összejött.

Mindenkinek van valahol egy párja, és előbb utóbb rátalálunk, csak nem szabad feladni!

Üdvözlettel,
Vera (27) és Szabi (32)