Zsu & Tibi

Sikerpár: Zsu és Tibi

Mottójuk: “sehogy máshogy”

Kedves Elittárs!

Ez a történet egy “nem”-mel indult, és Zsuról szól, aki csak pár napja regisztrált az ELITTÁRS oldalán és mindössze ismerkedni akart, mert nemrég lépett ki egy komoly kapcsolatból, valamint Tiborról, aki viszont megunta a túl hosszúra nyúlt szingli életet.

A történet úgy indult, hogy a rendszer első ajánlásai közt Tibor szemet szúrt Zsunak és rögvest rá is írt. Az első üzenetváltást borozgatás követte és egy éjszakába nyúló önfeledt beszélgetés, mely végül mégis egy “nem”-mel zárult.

Szép lassan a “nem”-ből “igen” lett

Ám az este túl jóra sikeredett és Tibor visszavonhatatlanul meglátta Zsuban azt, hogy nem kellene ezt ennyiben hagynia, megéri kitartania. Az első randit kötetlen baráti találkozók követték, telis-tele színes programokkal, rengeteg nevetéssel és őszinte beszélgetésekkel, és szép lassan a “nem”-ből “igen” lett 🙂

Minél jobban megismerték egymást, annál inkább úgy gondolták, hogy semmit nem változtatnának ezen a történeten, és a mottójuk az lett, “sehogy
máshogy”, őszintén megélve a pillanatot “most”.

A történetünknek még nincs vége, hiszen csak most kezdődött a nem mindennapi közös utazás az élet vonatán, de a szereplők nagyon boldogok és bizakodva néznek a jövőbe.

Köszönjük a lehetőséget:

Zsu és Tibi