Zsuzsa & Józsi

Sikerpár: Zsuzsa és Józsi

Kapcsolatuk új esély a boldogságra

2015 januárjában kezdődött, miután én és Ő regisztráltunk az ELITTÁRS keresőn. Nagy álmokkal, amik hamarosan valóra is váltak.

Találkozásunk nem a véletlen műve volt. Köszönhető az ELITTÁRS csapatának meg a családom biztatásának, akik megtanítottak a számítógép kezelésére. 66 évesen is lehet elölről kezdeni.

“Mert ha isten becsuk egy ajtót, kinyit számunkra egy ablakot.” Mindenki megérdemli a szeretetet, igaz sokan egész életükben keresnek valakit vagy valamit. Én is így tettem.

Sok-sok várakozás után meg találtam azt, akit ilyen soká vártam. Mi már összetartozunk.

Koromnál fogva nem járok társaságba már olyan gyakran, így az ismerkedésre nem volt sok esélyem. 2015. január 19-én nagy reményekkel léptem be az ELITTÁRS oldalra. Az első hónapokban a randevúk izgalmasak voltak, újból fiatalnak éreztem magam. Két hónap elteltével pár izgalmas találkozáson túl Ő talált meg engem, vidám, nevetős képem felkeltette figyelmét. Megköszöntem a mosolyt, amit küldött, így kezdődött történetünk. Pár levélváltás után személyes találkozás mellett döntöttünk, az első találkozás olyan volt, mintha már régóta ismernénk egymást. Mivel mindketten nyugdíjasok vagyunk, semmi akadálya nem volt a további találkozásoknak. Meglátogattuk egymást, a közös ebédek remek hangulatban teltek.

Én Budapesten élek, Ő Dunaújvárosban. De nem volt akadály. Még ebben az idősödő korban is nagy volt a szimpátia. Hamar kialakult az egyetértés és a harmónia. Kicsit korosabb vagyok, de a szívem fiatal. Kerestem valakit, aki megnevettet, nap mint nap fényt, nyugalmat hoz életembe. Sok-sok várakozás után megtaláltam azt, akit ilyen soká vártam. Mi már összetartozunk. Találunk valami újat, izgalmasat, így nagyon jól érezzük magunkat. Köszönet az ELITTÁRS kiváló csapatának a lehetőségért. További sok sikert kívánunk!